Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (11/7/2019)

07:38 11/7/2019 - Πηγή: iPop

Θέλεις να μάθεις τι σε περιμένει σήμερα στη ζωή σου; Αρκεί να ρίξεις μια ματιά στο τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια και θα μάθεις τι σε περιμένει…

Κριός

Ο χαρακτηρισμός που ταιριάζει στην σημερινή ημέρα, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, είναι περίεργη. Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο του Καρκίνου με τον ανάδρομο Ποσειδώνα από το ζώδιο των Ιχθύων θα σας βοηθήσει να βρείτε μια ευφάνταστη λύση σε μια οικογενειακή σας υπόθεση, και

 να βάλετε τις βάσεις για να υλοποιήσετε τα όνειρα που έχετε για την οικογένεια σας. Από την άλλη πλευρά, η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο κυβερνήτης του ζωδίου σας Άρης από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Λέοντα με τον Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου, θα φέρει απρόσμενες ανατροπές σε ένα φιλόδοξο σχέδιο σας, ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα υπάρξουν απρόσμενες εξελίξεις στις φιλικές και ερωτικές σας σχέσεις.

Ταύρος

Γλυκόπικρη γεύση, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα έχει η σημερινή ημέρα για εσάς τους Ταύρους. Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο του Καρκίνου με τον ανάδρομο Ποσειδώνα από το ζώδιο των Ιχθύων, θα σας βοηθήσει να βρείτε διαφορετικούς τρόπους με τους οποίους όχι μόνο θα περάσετε τις απόψεις σας στους φίλους και στους γνωστούς σας αλλά τα μηνύματα που θα τους μεταδώσετε θα αγγίξουν τα βάθη της ψυχής τους. Η πιο σημαντική όμως για εσάς όψη σήμερα είναι, η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Άρης από το ζώδιο του Λέοντα με τον μόνιμο κάτοικο του ζωδίου σας Ουρανό,  θα είναι η αιτία για ξεσπάσετε τα νεύρα σας στα οικεία σας πρόσωπα. Αυτό που πρέπει να θυμάστε είναι ότι τα λόγια είναι σφαίρες και όταν φύγουν από τα χείλη σας δεν γυρίζουν πίσω, γι’ αυτό προσέξτε πολύ καλά τι θα πείτε και σε ποιόν, ώστε στο τέλος να μην αισθανθείτε άδειοι. Μια καλή λύση είναι να εκτονώσετε την ενέργεια σας στο γυμναστήριο ή στα λουλούδια σας.

Δίδυμοι

Σημαντικές εξελίξεις, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, δρομολογούνται για εσάς τους Διδύμους. Η  όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο του  Καρκίνου , με τον ανάδρομο Ποσειδώνα από το ζώδιο των Ιχθύων, θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε σε μια πολύ συμφέρουσα επαγγελματική συνεργασία η οποία θα δώσει νέα ώθηση στην καριέρα σας. Ενώ από την άλλη πλευρά, η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Άρης από το ζώδιο του Λέοντα με τον  Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου, θα ενισχύσει το άγχος και την ανασφάλεια σας για το μέλλον. Στην προσπάθεια σας να το κρύψετε είναι πιθανό να συμπεριφερθείτε στους φίλους και στους συναδέλφους σας με ιδιαίτερα προκλητικό τρόπο.

Καρκίνος

Με καλή διάθεση, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα ξεκινήσετε την ημέρα σας σήμερα εσείς οι Καρκίνοι. Η θετική όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο σας με τον ανάδρομο Ποσειδώνα, από το φιλικό για εσάς ζώδιο των Ιχθύων, θα σας ωθήσει να ονειρευτείτε το μέλλον σας και να βρείτε το δρόμο που πρέπει να ακολουθήσετε για να υλοποιήσετε τα όνειρα σας. Επίσης σήμερα η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Άρης από το ζώδιο του Λέοντα με τον  Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου, θα σας βάλει στην διαδικασία να αλλάξετε αρκετές από τις πεποιθήσεις σας οι οποίες σας κρατάνε πίσω. Πολύ σημαντικό ρόλο σε αυτό θα παίξουν τα νέα πρόσωπα που έχουν μπει στη ζωή σας.

Λέων

Κάθε άλλο παρά ήρεμη, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα είναι η σημερινή ημέρα για εσάς τους Λέοντες. Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο του Καρκίνου  με τον ανάδρομο Ποσειδώνα, θα κάνει επιτακτική την ανάγκη σας για ξεκούραση, δώστε λίγο χρόνο στον εαυτό σας να πάρει μια ανάσα και να είστε σίγουροι ότι αμέσως μετά θα βρείτε πολύ εύκολο τις λύσεις στα ζητήματα που σας απασχολούν. Βέβαια, άλλα σχέδια έχει για εσάς η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο πλανήτης της δράσης Άρης που συνεχίζει το ταξίδι του στο ζώδιο σας με τον  Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου,  είναι πιθανό να σας ωθήσει σε ακραίες συμπεριφορές με αποτέλεσμα να χαλάσετε την δημόσια εικόνα σας. Ενώ εξαιτίας της βιασύνης και του θυμού σας, θα είστε επιρρεπείς σε μικροατυχήματα.

Παρθένος

Έντονη κινητικότητα, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα έχει η σημερινή ημέρα για εσάς τους Παρθένους. Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος  από το ζώδιο του Καρκίνου με τον ανάδρομο Ποσειδώνα που από το ζώδιο των Ιχθύων, θα σας βοηθήσει να έρθετε πιο κοντά με τους φίλους σας και να δείτε τους θησαυρούς που κρύβει η ψυχή τους. Ενώ από την άλλη πλευρά, η όψη  τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Άρης από το ζώδιο του Λέοντα με τον  Ουρανό από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Ταύρου, είναι πιθανό να σας αναγκάσει να αναβάλετε ένα προγραμματισμένο ταξίδι ή τις διακοπές σας εξαιτίας απρόσμενων εξελίξεων που έχουν προκύψει στο χώρο της εργασίας σας.

Ζυγός

Από τους τυχερούς της ημέρας, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι είστε σήμερα εσείς οι Ζυγοί. Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο του Καρκίνου με τον ανάδρομο Ποσειδώνα από το ζώδιο των Ιχθύων, θα σας βοηθήσει να προβάλετε την δουλειά σας και τις επιτυχίες σας όχι μόνο στους συναδέλφους σας αλλά και στην αγορά εργασίας. Ωστόσο, εξαιτίας της όψης τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Άρης από το ζώδιο του Λέοντα με τον  Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου, είναι πιθανό ένα άτομο από το φιλικό ή κοινωνικό σας περιβάλλον να σας παρασύρει σε λανθασμένες οικονομικές επιλογές.

Σκορπιός

Αντιφατική, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα είναι η σημερινή ημέρα για εσάς τους Σκορπιούς. Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Σκορπιού με τον ανάδρομο Ποσειδώνα, από το φιλικό για εσάς ζώδιο των Ιχθύων, θα σας ωθήσει να βγάλετε στην επιφάνεια την πιο ρομαντική πλευρά του εαυτού σας. Ενώ από την άλλη πλευρά, η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Άρης από το ζώδιο του Λέοντα με τον  Ουρανό που βρίσκεται απέναντι από το ζώδιο σας στο ζώδιο του Ταύρου, είναι πιθανό να πυροδοτήσει εξελίξεις τόσο στις προσωπικές σας σχέσεις όσο και στην καριέρα σας, με  οποίες σας κρατάγανε πίσω και τις συντηρούσατε από συνήθεια.

Τοξότης

Πολύ δουλειά, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι περιμένει σήμερα εσάς τους Τοξότες.
Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο του Καρκίνου με τον ανάδρομο Ποσειδώνα από το ζώδιο των Ιχθύων θα σας βοηθήσει να ανακτήσετε την αυτοπεποίθηση σας και να κυνηγήσετε με αισιοδοξία τους οικογενειακούς και επαγγελματικούς σας στόχους. Ενώ από την άλλη πλευρά, η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Άρης από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Λέοντα με τον Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου  θα ενισχύσει το άγχος και την βιασύνη σας για να γίνουν όλα γρήγορα, τα αποτελέσματα της βιασύνης όμως συνήθως οδηγούν σε λάθη.

Αιγόκερως

Χαρούμενοι και ευδιάθετοι, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα είναι η σημερινή ημέρα για εσάς τους Αιγόκερους. Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος που βρίσκεται απέναντι από το ζώδιο σας στο ζώδιο του Καρκίνου  με τον ανάδρομο Ποσειδώνα από το ζώδιο των Ιχθύων, θα σας βοηθήσει να εξωτερικεύσετε  με ιδιαίτερα τρυφερό και εκφραστικό τρόπο τα συναισθήματα σας στα αγαπημένα σας πρόσωπα και στους συνεργάτες σας. Επίσης σήμερα, η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Άρης από το ζώδιο του Λέοντα με τον  Ουρανό από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Ταύρου,  θα σας ωθήσει να ταράξετε τα λιμνάζοντα νερά στις φιλικές και ερωτικές σας σχέσεις. Και αυτό θα το κάνετε γιατί δεν επιτρέπεται πλέον σε κανένα να σας γεμίζει με φόβους και ανασφάλειες.

Υδροχόος

Ημέρα υψηλών κραδασμών, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα είναι η σημερινή για εσάς τους Υδροχόους. Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο του Καρκίνου  με τον ανάδρομο Ποσειδώνα από το ζώδιο των Ιχθύων θα σας βοηθήσει να γίνετε πιο δημιουργικοί στην δουλειά σας. Τα θετικά σας αποτελέσματα θα σας βοηθήσουν να εδραιώσετε την παρουσία σας στον χώρο της εργασίας σας. Ωστόσο, εξαιτίας της όψης τετράγωνου που θα σχηματίσει ο Άρης που βρίσκεται απέναντι από το ζώδιο σας ,στο ζώδιο του Λέοντα, με τον κυβερνήτη του ζωδίου σας τον  Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου, θα πρέπει να είστε προετοιμασμένοι για  απρόσμενα γεγονότα τόσο στις οικογενειακές και προσωπικές σας σχέσεις όσο και στις συνεργασίες σας.

Ιχθείς

Ένας από τους πρωταγωνιστικούς ρόλους, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα είναι σήμερα δικό σας. Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Καρκίνου  με τον κυβερνήτη του ζωδίου σας Ποσειδώνα, ο οποίος συνεχίζει την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο σας θα σας βοηθήσει να εκφράσετε τις καλλιτεχνικές σας ανησυχίες με το καλύτερο τρόπο. Από την άλλη πλευρά όμως, η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Άρης από το ζώδιο του Λέοντα με τον  Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου, θα σας ωθήσει να συμπεριφερθείτε με ακραίο τρόπο στους συναδέλφους και στους προϊσταμένους σας. Προσοχή, γιατί είναι πιθανό αυτή η συμπεριφορά σας στο μέλλον να χρησιμοποιηθεί εναντίον σας.

Διάβασε περισσότερα για το τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια στο oroskopos.tv…

Το άρθρο Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (11/7/2019) εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα