Η πιο ζεστή μέρα του Καλοκαιριού από ψηλά! (Video)

22:00 10/7/2019 - Πηγή: iPop

To ότι ο καιρός έχει τρελαθεί δεν είναι κάτι καινούριο. Το βιώνεις κάθε μέρα. Τη μια καύσωνα και την άλλη καταιγίδες. Εκτός απ’ αυτό, όμως, έχουμε βιώσει και την πιο ζεστή μέρα του Καλοκαιριού.

Ενώ όλοι εμείς εκείνη τη μέρα πιθανότατα ήμασταν χωμένοι στο καταφύγιό μας αγκαλιά με τον ανεμιστήρα ή το air condition, η ομάδα των Up Drones είχε βγάλει βόλτα το… drone της για να καταγράψει με ειδικά μηχανήματα τη ζέστη από

ψηλά!

Το video «Οι δρόμοι της φωτιάς. Η θερμική απεικόνιση της πιο ζεστής μέρας του καλοκαιριού Up O’ ψηλά», αποτελεί τη νέα πρωτοπορία της ομάδας των Up Drones, η οποία με ειδικά μηχανήματα κατέγραψε το θερμικό φορτίο της πόλης των Αθηνών.

Σε ορισμένα σημεία της πόλης η θερμοκρασία ξεπερασε τους 85 βαθμούς Κελσίου.

Το μεγαλύτερο θερμικό φορτίο καταγράφηκε στην άσφαλτο καθώς και στις ταράτσες των κτιρίων όπου βρίσκονται οι κεντρικές μονάδες κλιματισμού.

Δες πώς έμοιαζε από ψηλά η πιο ζεστή μέρα του Καλοκαιριού:

Χρήσιμες συμβουλές για τον καύσωνα

Σε περίπτωση αναγκαστικής έκθεσης στον ήλιο, πρέπει να χρησιµοποιείτε καπέλο ή άλλο κάλυµµα του κεφαλιού. Τα ρούχα θα πρέπει να είναι κατά προτίµηση λεπτά, βαµβακερά, ευρύχωρα και ανοιχτόχρωµα.

Πρέπει ν’ αποφεύγετε τη σωµατική κόπωση και τις εργασίες στο ύπαιθρο τις θερµές ώρες της ηµέρας, να πίνετε δροσερό νερό ή φυσικούς χυµούς και να αποφεύγετε τα σακχαρούχα και ανθρακούχα ποτά. Θα πρέπει να τρώτε ελαφρά φαγητά χωρίς αλάτι και λίπος και να αποφεύγετε τα οινοπνευµατώδη ποτά. Επίσης, θα πρέπει να κάνετε δροσερά ντους.

Το άρθρο Η πιο ζεστή μέρα του Καλοκαιριού από ψηλά! (Video) εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα