Άγριες Μέλισσες: Η ματαίωση ενός γάμου και οι δύσκολες αποφάσεις

19:57 14/1/2022 - Πηγή: iPop

Άγριες Μέλισσες επόμενα επεισόδια: Δυνατή πλοκή, καταιγιστικές εξελίξεις, συγκλονιστικές ερμηνείες, κινηματογραφική αισθητική.

Οι «Άγριες Μέλισσες» έρχονται και αυτή την εβδομάδα με επεισόδια που θα καθηλώσουν…. Η Ελένη θα επισκεφτεί τον Ζάχο, με αποτέλεσμα να έρθει σε σύγκρουση με τον Λάμπρο, ενώ η Δρόσω ζητάει απ’ τον Κωνσταντή να ματαιώσουν τον γάμο τους.

Η Ασημίνα παίρνει μια σημαντική απόφαση, όμως, έρχεται αντιμέτωπη με την Ρένα, η οποία είναι αποφασισμένη να διεκδικήσει τον Νικηφόρο.

Θυμίζουμε ότι και αυτή την εβδομάδα η σειρά θα προβληθεί μόνο Δευτέρα και Τρίτη λόγω

της προβολής των επεισοδίων της μίνι σειράς 42ο C. 

Άγριες Μέλισσες επόμενα επεισόδια: Οι περιλήψεις

Δευτέρα 17 Ιανουαρίου

Επεισόδιο 55

Η Ελένη επισκέπτεται τον Ζάχο και αυτή η συνάντηση θα τη φέρει σε σύγκρουση με τον Λάμπρο. Η Δρόσω ζητάει απ’ τον Κωνσταντή να ματαιώσουν τον γάμο τους. Θα καταφέρει η σχέση τους να ξεπεράσει τον καινούριο σκόπελο; Η Ασημίνα παίρνει μια μεγάλη απόφαση. Ο Νέστορας αναλαμβάνει να φέρει τον Θανασάκη στο δικό του σπίτι, προκειμένου να τον έχουν από κοντά. Η Μάρω προχωράει σε μια αποκάλυψη που θα συγκλονίσει την Ελένη, την ίδια στιγμή που ο Παναγιώτης ανακαλύπτει τον άνθρωπο που τον χτύπησε την ημέρα της διαμαρτυρίας. Οι οικονομικές ατασθαλίες του Ακύλα οδηγούν τον Δούκα έξω απ’ την επένδυση του αεροδρομίου. Η κίνηση αυτή θα βγάλει στην επιφάνεια τον επικίνδυνο εαυτό του Μεγαρίτη κι ο πόλεμος μεταξύ των ανδρών, μόλις ξεκινά.

Τρίτη 18 Ιανουαρίου

Επεισόδιο 56

Με τον ερχομό του νέου έτους, γίνονται τα εγκαίνια του στρατιωτικού αεροδρομίου. Ο Ακύλας απειλεί ανοιχτά τον Δούκα και τη Μυρσίνη και εκείνοι με τη σειρά τους θα πρέπει να αποφασίσουν ποια θα είναι η απάντησή τους. Ο Παναγιώτης κατηγορεί ευθέως τον Θανασάκη πως είναι εκείνος που τον χτύπησε και ζητά από τον Άγγελο να το ερευνήσει. Η Ασημίνα έχει μια δυσάρεστη συνάντηση στο σπίτι του Νικηφόρου με τη Ρένα που είναι αποφασισμένη να τον διεκδικήσει. Η Δρόσω δέχεται την επίσκεψη ενός σκηνοθέτη που της κάνει μια απρόσμενη πρόταση. Ο Λάμπρος, καταρρακωμένος από την απάντηση του Υπουργείου, αναζητά μια άλλη διέξοδο, ενώ ο Ζάχος κλείνει μια μεγάλη συμφωνία για την Ελένη. Ο Λευτέρης έρχεται με άδεια και η Ζωή διαπιστώνει πως δεν είναι πια ο ίδιος…

Τον ρόλο του σκηνοθέτη Δάκη Βασιλείου, ενσαρκώνει ο Σόλων Τσούνης.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Άγριες Μέλισσες: Η ματαίωση ενός γάμου και οι δύσκολες αποφάσεις εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα