Αυτή είναι η πιο ακριβοπληρωμένη αθλήτρια του κόσμου – Βγάζει πάνω από 57,3 εκατ. δολάρια τον χρόνο (και το αξίζει!)

13:46 14/1/2022 - Πηγή: iPop

Η Naomi Osaka βρίσκεται στην κορυφή της λίστας του Forbes με τις αθλήτριες με τα υψηλότερα κέρδη. Συλλογικά, οι 10 πιο ακριβοπληρωμένες αθλήτριες κέρδισαν συνολικά 166,6 εκατομμύρια δολάρια, τα οποία σύμφωνα με το Forbes ήταν 23% πιο αυξημένα σε σχέση με τη λίστα του 2020.

Η Ιαπωνέζα Naomi Osaka είναι η πιο ακριβοπληρωμένη αθλήτρια στον κόσμο, σύμφωνα με λίστα που δημοσίευσε το περιοδικό Forbes.

Η Naomi Osaka είναι η πιο
ακριβοπληρωμένη αθλήτρια σύμφωνα με το Forbes

Η σταρ του τένις, η οποία βοήθησε στην ευαισθητοποίηση για θέματα ψυχικής υγείας στον αθλητισμό, κέρδισε 57,3 εκατομμύρια δολάρια σε χρηματικά έπαθλα τον περασμένο χρόνο.

Η Naomi Osaka πρωτοπορεί για ακόμα μια φορά για το εξώφυλλο του Sports Illustrated

We can play against Zoe and Rocco lol https://t.co/oXLqL13dPZ

— NaomiOsaka大坂なおみ (@naomiosaka) January 9, 2022

Σχεδόν όλα τα κέρδη της Οσάκα προήλθαν από ένα χαρτοφυλάκιο επικύρωσης που έχει προσθέσει περισσότερες από 10 συνεργασίες με brands τον τελευταίο ενάμιση χρόνο.

Ο τέσσερις φορές πρωταθλήτρια Grand Slam έχει εμπορικές συμφωνίες με εταιρείες όπως η Tag Heuer και η Louis Vuitton, και βέβαια συνεργασίες με τη Nike, την Beats by Dre και τη Mastercard, μεταξύ άλλων.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη 大坂なおみ (@naomiosaka)

Κατέχει επίσης μετοχές στις BodyArmor και Hyperice, καθώς είναι και επενδύτρια της επαγγελματικής γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου, North Carolina Courage.

Η λίστα δημοσιεύτηκε μετά από ένα χρόνο κατά τον οποίο η Osaka αποχώρησε από το Γαλλικό Όπεν για να επικεντρωθεί στην ψυχική της υγεία εν μέσω δημόσιας διαμάχης σχετικά με τις υποχρεωτικές συνεντεύξεις τύπου στο Grand Slam, λέγοντας ότι επηρέασαν πολύ την ψυχική της ευημερία.

Η Naomi Osaka αποχώρησε απ’ το Roland Garros βάζοντας πάνω απ’ όλα την ψυχική της υγεία και εμείς την θαυμάζουμε

Οι συνάδελφοί της, τενίστριες, Serena Williams (45,9 εκατομμύρια δολάρια) και η Venus (11,3 εκατομμύρια δολάρια) ήταν οι επόμενες στη λίστα. Την πρώτη πεντάδα ολοκλήρωσαν η Αμερικανίδα Simone Biles (10,1 εκατομμύρια δολάρια) και η Ισπανίδα τενίστρια Garbine Muguruza (8,8 εκατομμύρια δολάρια).

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη 大坂なおみ (@naomiosaka)

Οι παίκτριες του τένις κατέλαβαν πέντε από τις 10 θέσεις της λίστας, οι οποίες σύμφωνα με το Forbes ήταν ο χαμηλότερος απολογισμός του αθλήματος σε περισσότερο από μια δεκαετία και μια δραματική αλλαγή σε σχέση με το 2019, όταν διεκδίκησαν και τις 10.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Αυτή είναι η πιο ακριβοπληρωμένη αθλήτρια του κόσμου – Βγάζει πάνω από 57,3 εκατ. δολάρια τον χρόνο (και το αξίζει!) εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα