5 σούπερ ιδιαίτερες προτάσεις για να περάσεις υπέροχα με τα παιδιά σου αυτό το ΣΚ

19:11 14/1/2022 - Πηγή: iPop

Είμαστε μια ανάσα μακριά από το Σαββατοκύριακο και αν έχεις πιτσιρίκια ίσως και εσύ ψάχνεις στο Internet για ιδέες σχετικά με το τι να κάνω το Σαββατοκύριακο με τα παιδιά; Η αλήθεια είναι ότι η κατάσταση είναι με τα κρούσματα που προσμετρώνται καθημερινά είναι απογοητευτική και η λύση του να μείνουμε στο σπιτάκι μας φαντάζει ιδανική. Πολλές φορές όμως δεν είναι και αυτό λύση γιατί ξεχνάμε πια και ποιο είναι το φυσιολογικό. Πάμε να δούμε τι βρήκα στην καλλιτεχνική ατζέντα

και μου κίνησε το ενδιαφέρον.

FreepikΤι να κάνω το Σαββατοκύριακο με τα παιδιά;Experience Park του Ελληνικού. Η λύση του ανοιχτού χώρου σε αυτό το σούπερ σύγχρονο και ολοκαίνουριο πάρκο-στολίδι για την πόλη της Αθήνας, είναι μια ιδέα που με ενθουσιάζει. Ένας εξωτερικός χώρος είναι πάντα μια καλή επιλογή για τα παιδιά.Σινεμά: Ενκάντο (ταινία κινουμένων σχεδίων) της Disney. Έψαξα για ταινίες αλλά όταν βλέπω μια ταινία να έχει την υπογραφή της Disney για κάποιο λόγο θέλω να τη δω, ίσως γιατί ξέρω ότι συνήθως κάνει πολύ καλή δουλειά συνολικά! Αυτή λοιπόν η ταινία από το τρέιλερ της με έπεισε και ήθελα να τη δω. Πώς είναι να ζεις σε έναν τόπο που όλοι είναι προικισμένοι με κάποιο χάρισμα εκτός από εσένα; Η συνέχεια επί της οθόνης. Βόλτα στην Εθνική Πινακοθήκη: Έχω βάλει στο μάτι από καιρό μια επίσκεψη στην ανακαινισμένη Εθνική Πινακοθήκη. Αν θες κάνε μια διαδικτυακή περιήγηση πριν πας, ειδικά αν το παιδί σου αγαπά την ζωγραφική. Έχει έναν πολύ μεγάλο αριθμό έργων και μέσα σ’αυτά θα βρεις έργα του Πικάσο, του Ματις, του Μαγκρίτ και άλλων πολλών και σπουδαίων ζωγράφων.Πάμε θέατρο: Ο μεγάλος περίπατος του Πέτρου: Βασισμένο στην ιστορία της Άλκης Ζέη. Ένας όμορφος τρόπος να μάθουν τα παιδιά μας τη σύγχρονη ιστορία της χώρας μας, μέσα από την τέχνη.Καθόμαστε σπίτι και περνάμε καλά! Φτιάχνουμε δραστηριότητες και απασχολούμαστε με υλικά που έχουμε σπίτι, παίζουμε με τα επιτραπέζια που αγαπάμε, διαβάζουμε βιβλία, κάνουμε home cinema, μαγειρεύουμε brunch στο σπίτι. Το σπίτι μας μπορεί να προσφέρει απολαυστικές στιγμές χαράς και παιχνιδιού αρκεί να έχουμε αυτή τη διάθεση.

Ιδέες από το Instagram: Εύκολες δραστηριότητες για δημιουργική απασχόληση των παιδιών στο σπίτι

Προστατευόμαστε, κάνουμε και ένα τεστ αν χρειαστεί να βγούμε έξω και φυσικά κρατάμε όλα τα μέτρα για να προστατευτούμε από τον covid-19. Ό,τι και αν επιλέξετε γι’ αυτό το Σαββατοκύριακο εύχομαι να περάσετε όμορφα και να χαρεί ο ένας την παρέα του άλλου!

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο 5 σούπερ ιδιαίτερες προτάσεις για να περάσεις υπέροχα με τα παιδιά σου αυτό το ΣΚ εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα
5 σούπερ ιδιαίτερες προτάσεις για να περάσεις υπέροχα με τα παιδιά σου αυτό το ΣΚ,