Θέλεις να αλλάξεις την κουζίνα σου; Αυτές είναι οι τάσεις στην διακόσμηση που θα κάνουν χαμό το 2022!

17:46 14/1/2022 - Πηγή: iPop

Κάναμε μία εκτενή έρευνα και μάθαμε ποιες είναι οι τάσεις που θα επικρατήσουν στην κουζίνα και θα κάνουν χαμό το 2022. Οπότε αν σκοπεύεις να κάνεις ανακαίνιση ή να αλλάξεις διακόσμηση στην κουζίνα σου, είσαι πολύ τυχερή γιατί σήμερα θα μοιραστούμε όλα μας τα μυστικά μαζί σου!

Με εντυπωσιακά νέα brand κουζίνας που εμφανίζονται και πολλές καινοτόμες σχεδιαστικές ιδέες και έξυπνες ανατροπές σε σχέδια παλαιών συσκευών που εκτίθενται σε εκθεσιακούς χώρους σε όλo τον κόσμο, υπάρχουν πολλές σύγχρονες τάσεις

και συσκευές τελευταίας τεχνολογίας για να διαλέξεις.

Παρακάτω, εξετάζουμε τις μεγαλύτερες τάσεις και τις νέες ιδέες για την κουζίνα σου, για να σε εμπνεύσουμε στην επόμενη ανακαίνιση που σκοπεύεις να κάνεις!

Όλα τα tips που χρειάζεσαι για να διακοσμήσεις σωστά την κουζίνα σου

Τάσεις για την κουζίνα το 2022: Όσα χρειάζεται να ξέρειςΑνάμειξη σύγχρονων επίπλων με vintage και αντίκες

Οι μελλοντικές τάσεις της κουζίνας αφορούν την εξάλειψη οποιασδήποτε έννοιας ενός εκθεσιακού σπιτιού και η εισαγωγή ορισμένων vintage επίπλων σε μια κουζίνα έχει το άμεσο αποτέλεσμα της δημιουργίας ενός ζεστού, οικιακού περιβάλλοντος. Τα έπιπλα κουζίνας με τη μορφή παλιού τραπεζιού ή συρταριέρας είναι η προφανής επιλογή για μια παραδοσιακή εμφάνιση. Διαχρονικά, κατασκευασμένα για να διαρκούν και συχνά φθηνά για να τα βρεις σε εκθέσεις vintage.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Neea (@radanvarrella)

Μεταλλική κουζίνα

Αν και θεωρούνται γενικά κάτι σαν αναγκαίο κακό, η αμερικανική προσέγγιση για τους απορροφητήρες είναι εδώ και είναι πολύ μοντέρνα, με τα ειδικά κατασκευασμένα σχέδια σε ασυνήθιστα φινιρίσματα να κάνουν δυνατή και καθοριστική την παρουσία τους στις κουζίνες. Αυτή η τάση φαίνεται ότι θα απογειωθεί επίσης σε μεγάλο βαθμό, ειδικά σε εντυπωσιακές μεταλλικές επιφάνειες. 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη MOLITLI (@molitli.interieurmakers)

Οι μοντέρνες κουζίνες του Instagram και όσα μας έμαθαν για το Farmhouse Design

Πολυεπίπεδος φωτισμός

Ο φωτισμός σε μια κουζίνα είναι πάντα μια πρόκληση για να γίνει σωστά, αλλά η τέχνη του layering θα είναι το κλειδί για τον επιτυχημένο σχεδιασμό κουζινών στο μέλλον. Η πραγματικότητα είναι ότι χρειάζεσαι μόνο ένα συγκεκριμένο ποσό φωτισμού σε συγκεκριμένους χώρους, πάρα πολλά downlighters και η οροφή της κουζίνας καταλήγει να μοιάζει λές και ήρθε από το διάστημα. 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη The Wood Works (@thewoodworks)

Φυσικά στοιχεία

Η χρήση φυσικών υλικών έχει αυξηθεί σημαντικά κατά τη διάρκεια της πανδημίας και θα γίνει πιο ελκυστική, καθώς τα ντουλάπια κουζίνας από μάρμαρο, γρανίτη και άβαφο ξύλο γίνονται πολύ στην μόδα τώρα τελευταία. Όχι μόνο έχουν πλούσια αισθητική ποιότητα, αλλά αναγνωρίζονται όλο και περισσότερο για τα οφέλη τους για την υγεία (μείωση της ποσότητας των χημικά επεξεργασμένων αντικειμένων στο σπίτι). 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Justyna | Moje wnętrza | Ogród (@chataispolka)

Κρυφές κουζίνες

Ο μικρός χώρος διαβίωσης δίνει τη θέση του σε ακόμη περισσότερη καινοτομία στην κουζίνα, όπως μία μικρή και κρυφή. Αυτός ο κομψός χώρος ενιαίας διαρρύθμισης κρύβει τον χώρο μαγειρέματος με δεξιοτεχνία σαν χαμαιλέοντας, επιτρέποντας την εστίαση στη διασκέδαση. 

Μεγιστοποίησε, λοιπόν, την αίσθηση της ευρυχωρίας συνδυάζοντας το μαγείρεμα, το φαγητό και τη χαλάρωση σε ένα υπέροχο, γεμάτο φως δωμάτιο.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Decoración Nórdica (@marylovedeco)

Χρωματικές αντιθέσεις

Επιλέγοντας δύο αποχρώσεις στις αντίθετες πλευρές του χρωματικού τροχού , όπως το ροζ και το πράσινο, θα επιτύχεις έντονες και μοντέρνες αντιθέσεις.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Doris_and_Grace (@doris_and_grace)

Πες ναι στο μάρμαρο

Είναι η εποχή του μαρμάρου με την έντονη «φλέβα», όσο πιο έντονη είναι τόσο το καλύτερο για απαράμιλλη πολυτέλεια και στυλ επόμενου επιπέδου. Αν υπάρχει κάτι που κατακλύζει την κουζίνα σου με στυλ και ταρακουνάει τους εσωτερικούς χώρους, είναι η επιστροφή του μαρμάρου.

Τα μάρμαρα με φυσικά ισχυρές φλέβες προσθέτουν αξία και δημιουργούν μια ξεχωριστή υφή ανάμεσα σε άλλες γυαλισμένες επιφάνειες, μέταλλα και ξύλα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ДИЗАЙН ИНТЕРЬЕРА | ДЕКОР (@_shallash_)

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Θέλεις να αλλάξεις την κουζίνα σου; Αυτές είναι οι τάσεις στην διακόσμηση που θα κάνουν χαμό το 2022! εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα