ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΣΟΚ! Η ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ της Κατερίνας Μονογυιού όταν έμαθε για το θάνατο του αδερφού της...


Η Κατερίνα Καινούργιου αποκάλυψε στην εκπομπή της ότι το βράδυ της Πέμπτης βρισκόταν μαζί με την Κατερίνα Μονογυιού την ώρα που συνέβη το τραγικό τροχαίο στην αδερφό της Τζώρτζη.

Όπως είπε η παρουσιάστρια όλα κυλούσαν φυσιολογικά μέχρι τις 20:30 αλλά μια ώρα μετά η βουλευτής αναγκάστηκε να φύγει φανερά αναστατωμένη.

Προφανώς ήταν η στιγμή που την ενημέρωσαν για τον αδερφό της, Τζώρτζη Μονογυιό και για το σοκαριστικό τροχαίο που του κόστισε τη ζωή.

«Να σας πω το σοκαριστικό. Χθες είχα πάει σε ένα μαγαζί στην Αθήνα
με έναν φίλο μου για να φάμε, γύρω στις 20:30. Στο διπλανό τραπέζι καθόταν η Κατερίνα Μονογυιού. Στην αρχή δεν την κατάλαβα, η γυναίκα με χαιρέτησε, ήταν μια χαρά, στις 20:30. Κατά τις 21:30 και τους βλέπω να σηκώνονται κάπως σαν να είναι ταραγμένοι για να φύγουν. Της έκανα νόημα κι έφυγαν βιαστικά», είπε αρχικά η Κατερίνα Καινούργιου.

Η Κατερίνα Καινούργιου πρόσθεσε στη συνέχεια: «Έφυγα κι εγώ με τον φίλο μου και καθώς πήγαινα στο σπίτι με παίρνει ο πατέρας μου και μου είπε ότι πριν από λίγο διάβασε πως ο αδερφός της Κατερίνας Μονογυιού σκοτώθηκε. Και του λέω “μα, τώρα την είδα”. Μάλλον την κοπέλα την ενημέρωσαν εκείνη τη στιγμή κι έφυγε αναστατωμένη».
Keywords
Τυχαία Θέματα