Αυτό το ρούχο πρέπει να το φοράς ανάποδα!

19:07 9/10/2019 - Πηγή: iPop

Υπάρχει ρούχο που φοράς ανάποδα; Μάλλον όχι αλλά αν αφήσεις τη φαντασία σου να δουλέψει, τότε μπορείς να βρεις το ιδανικό outfit που θα σε κάνει να ξεχωρίσεις.

Υπάρχουν ημέρες που πραγματικά προσέχεις τι θα φορέσεις και… δημιουργείς! Αυτό σου φτιάχνει τη διάθεση, την ημέρα και ανεβάζει την αυτοπεποίθησή σου στα ύψη. Μην ξεχνάς, λοιπόν, να βάζεις τη φαντασία σου και όταν ντύνεσαι το πρωί.

Υπάρχει ρούχο που φοράς ανάποδα; Θεωρείς πως θα σε περάσουν για τρελή αν βάλεις κάτι ανάποδα αλλά δεν ισχύει. Τουλάχιστον όχι σε όλες τις περιστάσεις. Μπορεί να έχεις φορέσει ανάποδα

τις κάλτσες και μικρό το κακό. Αλλά το να φορέσεις ανάποδα την μπλούζα… σίγουρα θα κάνει μερικά κεφάλια να γυρίσουν.

Ποιο είναι το ρούχα που φοράς ανάποδα άφοβα;

Το cardigan! Ή αλλιώς η ζακέτα με κουμπιά, μάλλινη ή όχι. Αυτό το «κομμάτι» μπορείς να το φορέσεις ανάποδα και κανείς δεν θα καταλάβει τίποτα.

Photo: Sezane

Ήδη celebrities όπως η Rihanna, αλλά και διάσημοι σχεδιαστές έχουν φορέσει το cardigan ανάποδα. Στην πραγματικότητα είναι trend τη συγκεκριμένη περίοδο.

Οι γυναίκες φορούν ανάποδα τη ζακέτα τους κουμπωμένη και δίνουν μια sexy πινελιά στο outfit τους. Μπορείς να πάρεις μια λίγο πιο μεγάλη, oversized ζακέτα, να την κουμπώσεις και να τη φορέσεις ως μπλούζα.

Το κλασικό «v» σχέδιο, δείχνει πολύ κομψό όταν είναι στην πλάτη, αφού είναι ένα διακριτικό κόψιμο. Τα κουμπιά στην πλάτη είναι κάτι το μη… αναμενόμενο και σίγουρα προσθέτουν την δική τους ιδιαίτερη πινελιά.

Μπορείς να επιλέξεις ένα cardigan σε σκούρα απόχρωση, όπως μπλε, κυπαρρισί ή μπορντό και κατά προτίμηση να έχει διακριτικά, χρυσά κουμπιά ώστε να φαίνονται κομψά στην πλάτη.

Pinterest

Δες ποιο είναι το πιο άνετο outfit όταν ταξιδεύεις!

Με τι μπορείς να το συνδυάσεις;

Και πώς μπορείς να φορέσεις το ανάποδο cardigan; Μπορείς να το συνδυάσεις με ένα απλό τζιν και τα μποτάκια.

Παράλληλα, αν θέλεις να περάσεις το στιλ σου σε άλλο… level, μπορείς να βάλεις μια midi φούστα και από πάνω το ανάποδο cardigan ή ζακέτα. Σέταρε αυτό το look με τα μποτάκια του ή τα sneakers σου αν θέλεις ένα πιο street style look.

Photo: etsy.com/Plexida

Είναι ένα ιδανικό ντύσιμο για τη δουλειά αλλά και για τις βόλτες σου. Δεν είναι δα και τόσο τολμηρό και αξίζει να το δοκιμάσεις!

Διαβάστε επίσης:

Απλοί τρόποι για να κάνεις το κάθε outfit να δείχνει πιο ακριβό!

Photo: unsplash/Paul Weaver

Το άρθρο Αυτό το ρούχο πρέπει να το φοράς ανάποδα! εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα