Έσπασε το νύχι σου; Η nail artist των celebrities έχει τη λύση!

18:00 9/10/2019 - Πηγή: iPop

Ανάμεσα στις ιστορίες τρόμου ομορφιάς ξεχωρίζουν εκείνες με τα σπασμένα νύχια! Είναι ο χειρότερος εφιάλτης σου κι εκτός απ’ τους αισθητικούς λόγους που σε ενοχλεί, νιώθεις ότι δεν μπορείς να κάνεις τίποτα γιατί πολύ απλά το νύχι σου πιάνεται παντού! Ευτυχώς, όμως, η nail artist των celebrities έχει τη λύση εάν έσπασε το νύχι σου και τη μοιράζεται μαζί μας!

Η Angel Williams κρύβεται πίσω απ’ το μανικιούρ πολλών αγαπημένων σου stars

γι’ αυτό και την εμπιστευόμαστε σε ό,τι έχει να κάνει με τα νύχια!

Γιατί έσπασε το νύχι σου;

Τα εύθραυστα νύχια και τα νύχια που δεν έχουν καθόλου υγρασία τείνουν να σπάνε συχνά. Φυσικά, ένα νύχι μπορεί να σπάσει πολύ εύκολα εάν το χρησιμοποιήσεις σαν… εργαλείο! Ναι, για ν’ ανοίξεις κονσέρβες ή να ξεβιδώσεις βίδες! (το έχουμε δει και αυτό…). Επίσης, το να πληκτρολογείς με τα νύχια σου αντί με τις άκρες των δαχτύλων σου, μπορεί να προκαλέσει το σπάσιμο κάποιου νυχιού.

Τα νύχια μπορούν επίσης να σπάσουν λόγω ανεπάρκειας βιταμινών ή ανόργανων ουσιών ή εάν αφήσεις για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα πάνω το βερνίκι.

Τι μπορείς να κάνεις εάν έσπασε το νύχι σου;

Μπορείς πολύ εύκολα να επιδιορθώσεις το σπασμένο σου νύχι χρησιμοποιώντας ένα σακουλάκι τσαγιού ή ένα φίλτρο καφέ, λίγο μεγαλύτερο απ’ το κομμάτι νυχιού που έχει σπάσει.

Βάλε μια ελάχιστη ποσότητα κόλλας ειδικής για τα νύχια στο σημείο που έχει σπάσει το νύχι και βάλε από πάνω το κομμάτι απ’ το φακελάκι τσαγιού ή φίλτρου καφέ.

Αφού σταθεροποιηθεί καλά, λίμαρε το νύχι σου και βάψτο από πάνω. Στη συνέχεια, πέρνα από πάνω το top coat σου κι είσαι έτοιμη!

Αυτός είναι ο εύκολος τρόπος για να σώσεις ένα σπασμένο νύχι, αφού ουσιαστικά το κομμάτι απ’ το σακουλάκι τσαγιού θα αντικαταστήσει το σημείο που έχει σπάσει, μέχρι να μακρύνει το νύχι σου. Ίσως χρειαστεί να επαναλάβεις τη διαδικασία ακόμα μια φορά, μέχρι να φτάσει το νύχι σου στο επιθυμητό μήκος.

Εναλλακτικά, θα μπορούσες να κολλήσεις ένα ψεύτικο νύχι από πάνω είτε να βάλεις μια ποσότητα απ’ την κόλλα για να γεμίσεις το κενό και στη συνέχεια να βάψεις κανονικά το νύχι σου από πάνω.

Διάβασε κι αυτά τα tips:

5 τρόποι για να αντιμετωπίσεις ένα σπασμένο νύχι! (Videos)

Το άρθρο Έσπασε το νύχι σου; Η nail artist των celebrities έχει τη λύση! εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα