Dark mode στο Instagram! Πώς θα το βάλεις;

14:40 9/10/2019 - Πηγή: iPop

Ναι, πλέον υπάρχει dark mode στο Instagram, απλά δεν είναι ακόμα διαθέσιμο για όλους! Οι τυχεροί που κάναμε αναβάθμιση σε iOS 13, μας ήρθε πακέτο και η αναβάθμιση του Instagram που υποστηρίζει το dark mode!

Το νέο χαρακτηριστικό ήρθε με το τελευταία update του app, το οποίο κυκλοφόρησε για συσκευές iOS

την Τρίτη. Κι εννοείται αν είσαι fan του dark mode έκανες πάρτι!

Ωστόσο, υπάρχει ένα αρνητικό στο dark mode στο Instagram: Όπως παρατήρησαν πολλοί χρήστες, δεν υπάρχει κάποιος τρόπος για να το κάνεις on και off. Αντιθέτως, θα πρέπει να πας στις ρυθμίσεις της συσκευής σου για να ενεργοποιήσεις το dark mode στο app.

Στο iOS 13 υπάρχουν πολλοί τρόποι για να ενεργοποιήσεις το σκοτεινό θέμα.

Αφού κάνεις update το λειτουργικό σου σύστημα και εγκαταστήσεις το iOS 13 -μην ξεχάσεις πρώτα να κάνεις backup-, το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να πας στις ρυθμίσεις, από εκεί να κλικάρεις στο «οθόνη και φωτεινότητα» και να επιλέξεις το dark theme για να γίνουν όλα μαύρα!

Παράλληλα, μπορείς απλά να πεις στη Siri να σου ενεργοποιήσει το dark theme.

Ένας ακόμα πιο γρήγορος τρόπος για να κάνεις εναλλαγή μεταξύ light και dark mode στη συσκευή σου είναι ν’ ανοίξεις το κέντρο ελέγχου και κάτω απ’ το εικονίδιο του φακού, θα δεις το κουμπί του θέματος, με το οποίο μπορείς να κάνεις τις ρυθμίσεις σου. Το κουμπί λειτουργεί ανάλογα με τις ρυθμίσεις των θεμάτων σου. Αρχικά, το κουμπί αλλάζει μόνιμα το light σε dark mode και αντίστροφα. Όμως, εάν το dark mode έχει οριστεί σε μια προσαρμοσμένη ώρα, η αλλαγή από το Κέντρο ελέγχου θα είναι προσωρινή. Θα αλλάξει ξανά την ώρα που έχεις επιλέξει απ’ τις ρυθμίσεις.

Στο Android 10, θα βρεις το dark theme στο μενού του theme που υπάρχει στο «display» στις ρυθμίσεις σου.

Δες ακόμα:

Μάθε πώς μπορείς να βάλεις το dark mode στο iOS 13

Το άρθρο Dark mode στο Instagram! Πώς θα το βάλεις; εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα