Ποια κομμάτια δεν πρέπει να χάσεις στις εκπτώσεις; Οι 5 κατηγορίες ρούχων που αξίζει να αγοράσεις και οι αγαπημένες μας επιλογές

19:11 14/7/2021 - Πηγή: iPop

Οι εκπτώσεις είναι εδώ και είναι καιρός να ενθουσιαστείς! Από τις άπειρες επιλογές και το χάος τον χαμηλών τιμών μπορεί όμως να μπερδευτείς και να σκέφτεσαι, τι να αγοράσω στις εκπτώσεις; Δες τις κατηγορίες στις οποίες πρέπει να επενδύσεις και τα αγαπημένα μας κομμάτια και προτάσεις για εσένα.

1. Επένδυσε στα basics

Οι εκπτώσεις είναι μια τέλεια ευκαιρία για

να αγοράσεις μαζικά όλα αυτά τα απλά και καθημερινά κομμάτια που σου δίνουν την εύκολη λύση για κάθε outfit. Μονόχρωμα μπλουζάκια και κορμάκια που τα φοράς από το πρωί μέχρι το βράδυ και μπορείς να τα συνδυάσεις με τα πάντα. Αυτά είναι τα δικά μας αγαπημένα κομμάτια που μπορείς να βρεις με τιμές κοντά στα 5€:

ΚΟΡΜΑΚΙ SEAMLESSΚΟΡΜΑΚΙ SEAMLESS ΔΑΝΤΕΛΑΜΠΛΟΥΖΑ ΡΙΠ ΜΕ ΒΟΛΑΝ2. Τζιν και παντελόνια

Τα τζιν μπορεί πολλές φορές να είναι ακριβά αλλά είναι ένα must για την ντουλάπα κάθε γυναίκας. Οι εκπτώσεις είναι η ιδανική στιγμή να σκεφτείς μακροπρόθεσμα και να πάρεις τζιν στο στυλ που σου ταιριάζει με πολύ καλές τιμές. Δες τι βρήκαμε με 15€!

ΤΖΙΝ ZW THE BOOTCUT CROPPEDΤΖΗΝ3. Δώσε προσοχή στα off season

Ενώ όπως είναι λογικό το μυαλό μας το καλοκαίρι δεν είναι στο να αγοράσει πλεκτά, μπουφάν η πουλόβερ, οι τιμές που θα τα βρεις θα σε κάνουν να το ξανασκεφτείς, και πολύ καλά θα κάνεις! Βρες εδώ τι αξίζει να αγοράσεις.

Τοπ-τουνίκ με ντραπέ γιακάΚοντό πουλόβερ με ανάποδη πλέξηTOMMY HILFIGER
ΜΠΟΥΦΑΝ ΠΆΡΚΑ NOVA AUTHENTIC4. Summer dresses ξανά και ξανά και ξανά!

Τα φορεματάκια για το καλοκαίρι δεν μπορούν να είναι ποτέ αρκετά. Είναι η πιο εύκολη λύση για τις ζεστές μέρες του καλοκαιριού και δεν πρέπει να σκεφτείς ούτε πως θα το συνδυάσεις ούτε αν θα σου πηγαίνουν, αφού βγαίνουν σε όλα τα διαφορετικά fit και χρώματα και είναι πάντα fun τέλεια.

Μίνι τζιν φόρεμα με ύφανση σφηκοφωλιάςΦλοράλ μίνι φόρεμα με λαιμόκοψη 5. Ανανέωσε τις καλοκαιρινές σου εμφανίσεις

Τα καφτάνια, τα μαγιό και τα διάφορα αξεσουάρ για παραλία και όχι μόνο ανανεώνουν την ντουλάπα σου με τον πιο ευχάριστο τρόπο. Γιατί, λοιπόν, να μην εκμεταλλευτείς τις εκπτώσεις και για αυτό;

Μακρύ φόρεμα με πράσινα πέταλαΜΑΚΡΥ ΚΟΛΙΕ ΜΕ ΧΑΝΤΡΕΣ

Δες ακόμα 4 τρόπους να είσαι stylish χωρίς να καταξοδευτείς!

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Ποια κομμάτια δεν πρέπει να χάσεις στις εκπτώσεις; Οι 5 κατηγορίες ρούχων που αξίζει να αγοράσεις και οι αγαπημένες μας επιλογές εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ποια,poia