Διαζύγιο για Βανδή- Νικολαΐδη μετά από 18 χρόνια- Η ανακοίνωση

10:24 15/7/2021 - Πηγή: iPop

Χωρίζουν Βανδή- Νικολαΐδης μετά από 18 χρόνια γάμου, όπως ανακοινώθηκε επίσημα απ’ τον μάνατζερ της τραγουδίστριας, Γιώργο Αρσενάκο.

Όπως αναφέρεται στο επίσημο ανακοινωθέν για τον χωρισμό τους, μετά από 18 χρόνια, το ζευγάρι πήρε την απόφαση να λύσει τον γάμο του. Στόχος τους και απόλυτη προτεραιότητά τους είναι η φροντίδα και προστασία των παιδιών τους.

Σ’ αυτό το πλαίσιο, Δέσποινα Βανδή και Ντέμης Νικολαΐδης ζητούν απ’ όλους τον σεβασμό της απόφασής τους.

Χωρίζουν Βανδή- Νικολαΐδης- Η ανακοίνωση

«Ύστερα από 18 χρόνια, πήραμε την απόφαση να προχωρήσουμε στη λύση

του γάμου μας. Απόλυτη προτεραιότητά μας είναι η φροντίδα και η προστασία των παιδιών μας και παρακαλούμε για το σεβασμό της απόφασής μας και της προτεραιότητάς μας.
Δ. Βανδή – Ν. Νικολαΐδης»

Θυμίζουμε ότι το ζευγάρι παντρεύτηκε στις 17 Ιουνίου 2003 κι έχουν αποκτήσει μαζί δύο παιδιά: Μία κόρη, τη Μελίνα (8 Φεβρουαρίου 2004) και ένα γιο, τον Γιώργο (21 Αυγούστου 2007).

“Την είχα δει σε αφίσα. Πήγα κάποια στιγμή στο μαγαζί της. Την πήρα τηλέφωνο στην ψύχρα τρεις μήνες μετά. Κατάλαβα σύντομα ότι αυτό θα κρατήσει. Εγώ ήμουν στο γραφείο, η Δέσποινα μαγείρευε και την φωνάζω και της λέω: Λέω να παντρευτούμε. Αυτό. Δεν ήθελα να το κουράσω με σκέψεις αν και ήμουν αρκετά νέος τότε”, είχε πει ο Ντέμης Νικολαΐδης για τη Δέσποινα Βανδή τον Απρίλιο του 2020 στην εκπομπή του Ν. Χατζηνικολάου.

Θα έπρεπε να μιλάνε όλοι για τα παιδιά τους όπως η Βανδή

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News 

Το άρθρο Διαζύγιο για Βανδή- Νικολαΐδη μετά από 18 χρόνια- Η ανακοίνωση εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα