Επιτέλους! Τα μηνύματα του Instagram και στο desktop μας

14:21 9/4/2020 - Πηγή: iPop

Mετά από πάνω από έναν χρόνο πειραμάτων, το Instagram επιτρέπει στους χρήστες να έχουν πρόσβαση στα direct messages τους και απ’ τον υπολογιστή. Τα μηνύματα του Instagram έρχονται και στο desktop μας για να έχουμε καλύτερο έλεγχο του account μας και απ’ τον υπολογιστή μας.

Το Instagram

ξεκίνησε να τεστάρει τα dms στο desktop τον Φλεβάρη του προηγούμενου έτους, μετά το χαρακτηριστικό ξεκίνησε να είναι διαθέσιμο σε επιλεγμένους χρήστες τον Ιανουάριο, και τώρα περισσότεροι χρήστες έχουν αυτή την επιλογή.

Πώς θα δεις εάν έχεις τα μηνύματα του Instagram και στο desktop;

Για να τσεκάρεις εάν έχει εμφανιστεί και σε σένα αυτή η δυνατότητα, πολύ απλά θα μπεις στο www.instagram.com, θα κάνεις log in στο account σου και θα τσεκάρεις εάν δίπλα στο εικονίδιο του home, υπάρχει το εικονίδιο για τα μηνύματα.

Όταν συνδεθείς στον λογαριασμό σου στο social media απ’ τον browser σου για να στείλεις μηνύματα στο Instagram, μπαίνεις απλά στο προφίλ του ανθρώπου στον οποίο θέλεις να μιλήσεις και επιλέγεις το “send message” ή εναλλακτικά πηγαίνεις κατευθείαν στην καρτέλα των μηνυμάτων και βρίσκεις το chat στο οποίο θέλεις να απαντήσεις.

Η συγκεκριμένη προσθήκη θα κάνει πιο προσβάσιμα τα direct messages του Instagram απ’ όλες τις συσκευές και δεν θα χρειάζεται πλέον να μπαίνουμε απαραίτητα στο app του κινητού όταν θέλουμε να απαντήσουμε σε ένα μήνυμα.

Σημειώνεται πως μπορείς ήδη να μιλήσεις στο WhatsApp και στο Messenger, επομένως βγάζει πολύ νόημα η εταιρεία να αποφάσισε επιτέλους να προσθέσει αυτή τη δυνατότητα και για το Instagram.

Σημειώνεται πως τα business accounts μπορούσαν ήδη να ελέγχουν τα direct messages του Instagram απ’ τον υπολογιστή τους μέσα απ’ το Facebook Page inbox.

Δες ακόμα:

Το Instagram εξαφανίζει τα μηνύματα; | Η νέα επιλογή

Photo: Freepik

Το άρθρο Επιτέλους! Τα μηνύματα του Instagram και στο desktop μας εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα