Tο σώμα σου μέσα από ακτινογραφία όσο κάνεις γιόγκα

19:34 14/10/2014 - Πηγή: iPop

Όταν κάνεις γιόγκα φέρνεις το σώμα σου στα όρια του. Το ωθείς να κάνει πράγματα που δεν έχει συνηθίσει, εξασκείς την ευλυγισία του, χρησιμοποιείς μυς που συνήθως έχεις παρατημένους. Αυτή η ιδιαίτερη και σωματικά απαιτητική διαδικασία προφανώς αποτελούσε πρόκληση για την ομάδα του Hybrid Medical Animation. Αντικείμενό της είναι να αναπαριστά

με απόλυτη ακρίβεια το ανθρώπινο σώμα σε διάφορες καταστάσεις με δυναμικές, τρισδιάστατες εικόνες. Αυτές οι εικόνες που τραβήχτηκαν μέσα από ακτινογραφίες ενώθηκαν για να δώσουν τη χάρη και τον τρόπο που δουλεύει ο ανθρώπινος σκελετός εν κινήσει και συγκεκριμένα τη στιγμή που εξασκείται στη γιόγκα.

«Αντί να δημιουργήσουμε μια ακόμα στατική εικόνα, θέλαμε να συνδυάσουμε τις όμορφες κινήσεις της γιόγκα με αυτή τη νέα οπτική προσέγγιση για να έρθει ο ανθρώπινος σκελετός στη ζωή. Οι τεχνικές προκλήσεις περιελάμβαναν θέματα όπως την αποτύπωση της σωστής πυκνότητας των οστών», δήλωσε η δημιουργική ομάδα για το project της.

Όπως και να έχει το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό και ίσως λίγο περίεργο. Είμαι η μόνη που φρικάρω λίγο όταν σκέφτομαι ότι ο άνθρωπος είναι ένας κινούμενος σκελετός; Η τεχνολογία μας επιτρέπει να δούμε ενδιαφέρουσες όψεις του ίδιους μας του οργανισμού. Δες το video και πες μας εντυπώσεις.

Tip

Αν αυτό το video σου φάνηκε ενδιαφέρον σίγουρα θα σε εντυπωσιάσει το ανθρώπινο σώμα όπως φαίνεται μέσα από μαγνητική όταν κάνει σεξ. Μπορείς να το δεις εδώ.

The post Tο σώμα σου μέσα από ακτινογραφία όσο κάνεις γιόγκα appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα