Φτιάξε το δικό σου τσαντάκι από σουπλά

18:06 14/10/2014 - Πηγή: iPop

Δεν έχεις χρόνο αλλά ούτε και χρήματα για να αγοράσεις ένα νέο τσαντάκι για τις νυχτερινές σου εξόδου; Δεν πειράζει! Αν έχεις στο σπίτι σου, και ειδικότερα στην κουζίνα σου, σουπλά φαγητού τα έχεις απλά όλα! Θα σου δείξουμε, λοιπόν, τον τρόπο να φτιάξεις το δικό σου τσαντάκι από σουπλά το οποίο θα κάνει όλες τις φίλες σου να σε ζηλεύουν να και αναρωτιούνται από πιο μαγαζί το αγόρασες.

Τι θα χρειαστείς για το τσαντάκι από σουπλά;Ένα σουπλάΚόλλα μακράς διάρκειαςΜανταλάκιαΛεπτή ζώνηΜηχάνημα ειδικό για τρύπεςΠώς θα φτιάξεις το τσαντάκι από σουπλά;Αρχικά πρέπει να κόψεις σχεδόν στη μέση τη ζώνη
σου και να κάνεις αρκετές τρύπες πιο μέσα στη ζώνη σου για να μπορέσεις να την μετατρέψεις στο κούμπωμα για το νέο σου τσαντάκι.Κλείσε το σουπλά σου σε σχήμα φακέλου. Βάλε στα πλαϊνά σημεία αρκετή κολλά. Πιάσε το σουπλά στα σημεία που κόλλησες με μανταλάκια για να κολλήσει καλά και άσε το να στεγνώσει όση ώρα χρειαστεί.Πέρνα τη ζώνη σου από το τσαντάκι και κόλλησε την στην πίσω μεριά από το τσαντάκι σου. Κούμπωσε την μπροστά και το σου τσαντάκι από σουπλά είναι έτοιμο να το φορέσεις.Tip!

Μπορείς να φτιάξεις το τσαντάκι σου σε ότι χρώμα εσύ επιθυμείς και αν θες να το κάνεις πιο ιδιαίτερο και βραδινό μπορείς να κολλήσεις επάνω του διάφορες διακοσμητικές πέτρες.

Photos:stylisheve.com

The post Φτιάξε το δικό σου τσαντάκι από σουπλά appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα