To Windsor Castle έβαλε τα γιορτινά του και η Βασίλισσα Ελισσάβετ σε περιμένει για μία επίσκεψη!

20:41 26/11/2021 - Πηγή: iPop

It’s beginning to look a lot like Christmas στο Κάστρο του Windsor! H Βασίλισσα Ελισάβετ φυσικά και στόλισε φέτος το παλάτι της και το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό! Παρακάτω μπορείς να δεις τις εντυπωσιακές φωτογραφίες από το Χριστουγεννιάτικο δέντρο και να μπεις κι εσύ στο κλίμα!

Το σπίτι όπου μένει η βασίλισσα Ελισάβετ τα τελευταία δύο χρόνια είναι στολισμένο για τις Χριστουγεννιάτικες διακοπές. Η Royal Collection Trust μοιράστηκε

νέες φωτογραφίες και βίντεο με το περίτεχνα στολισμένο δέντρο της με κόκκινα και χρυσά στολίδια!

Το χριστουγεννιάτικο δέντρο έχει ύψος 6 μέτρων ενώ μετράει πάνω από 6.000 φωτάκια και φυσικά πολλά στολίδια.

Χριστουγεννιάτικος στολισμός στο παλάτι: Το Κάστρο του Windsor έβαλε τα γιορτινά του!

Η Βασίλισσα, όμως, φέτος δε θα είναι η μοναδική που μπορεί να απολαύσει τον εορταστικό στολισμό. Οι επισκέπτες μπορούν να δουν το κάστρο σε πλήρη χριστουγεννιάτικη διάθεση μέχρι τις 3 Ιανουαρίου. Οι τουρίστες μπορούν να περιηγηθούν στα State Apartments, τα οποία είναι ξεχωριστά από τα ιδιωτικά διαμερίσματα της Βασίλισσας Ελισάβετ — αν και υπάρχει πιθανότητα να τη δουν να βγάζει τα αγαπημένα της σκυλιά βόλτα!

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη The Royal Family (@theroyalfamily)

Επιπλέον, από τις 25 Νοεμβρίου έως τις 31 Ιανουαρίου 2022, οι επισκέπτες του Κάστρου του Windsor θα έχουν την ευκαιρία να δουν κοστούμια που φορούσε η βασίλισσα και η αδερφή της πριγκίπισσα Μαργαρίτα κατά τη διάρκεια των Χριστουγεννιάτικων παραστάσεων της εποχής του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου. Συγκεντρωμένα για πρώτη φορά, τα κοστούμια θα εκτεθούν στην αίθουσα του Βατερλώ.

Άλλα κοστούμια που παρουσιάστηκαν περιλαμβάνουν ένα μακρυμάνικο ροζ σατέν και δαντελένιο φόρεμα που φορούσε η Βασίλισσα για να υποδυθεί τη Lady Christina Sherwood σε μια παράσταση του 1944 Old Mother Red Riding Boots. Αργότερα φόρεσε ένα chintz πουκάμισο, ένα παντελόνι και καπέλο για μια παραθαλάσσια σκηνή στην οποία η πριγκίπισσα Μαργαρίτα φορούσε ένα μπλε φόρεμα για να παίξει την αξιότιμη Lucinda Fairfax. Τρεις στολές φορεμένες με μπότες κόκκινης ιππασίας Old Mother θα εκτεθούν για πρώτη φορά.

The Christmas decorations are up at #WindsorCastle. Visit between 25 November 2022 – 3 January 2022 to see them. pic.twitter.com/Lb3hrjLn25

Royal Collection Trust (@RCT) November 25, 2021

Η βασίλισσα Ελισάβετ ξεκουράζεται στο κάστρο του Windsor μετά τη νοσηλεία της στις 20 Οκτωβρίου. Από τότε, ακύρωσε αρκετές εκδηλώσεις, συμπεριλαμβανομένης της απόφασης της τελευταίας στιγμής να μην εμφανιστεί στην εκδήλωση της Ημέρας Μνήμης νωρίτερα αυτόν τον μήνα.

Εκτός από τη χρήση μπαστουνιού για το περπάτημα και για να κυκλοφορεί σε εκδηλώσεις τον περασμένο μήνα, η βασίλισσα φέρεται επίσης να συμβουλεύεται να εγκαταλείψει την ιππασία και το μαρτίνι.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο To Windsor Castle έβαλε τα γιορτινά του και η Βασίλισσα Ελισσάβετ σε περιμένει για μία επίσκεψη! εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα