To Google Maps θα μας λέει πόσο γεμάτο είναι το λεωφορείο ή το τρένο

20:21 6/7/2019 - Πηγή: iPop

To νέο χαρακτηριστικό του Google Maps θα προβλέπει πόσο κόσμο θα έχει μέσα το MMM που περιμένεις, με τον ίδιο τρόπο που η λειτουργία που λάνσαρε το 2017, προέβλεπε πόσο γεμάτο ήταν το εστιατόριο που ήθελες να επισκεφτείς.

Η αλήθεια είναι ότι ξέρεις ήδη ότι όταν πας το πρωί στη δουλειά, με το λεωφορείο, το τρένο ή το μετρό, αυτό είναι σχεδόν πάντα γεμάτο. Τώρα, όμως, το Google Maps

θα σε ενημερώνει με ακρίβεια για την κατάσταση που επικρατεί στο μέσο μαζικής μεταφοράς που περιμένεις.

Αρχικά, η Google τέσταρε τη συγκεκριμένη λειτουργία τον περασμένο Οκτώβριο, στο Σίδνεϊ, ενώ αυτή απ’ την περασμένη Πέμπτη είναι πλέον διαθέσιμη τόσο σε iOS όσο και σε Android συσκευές, σε 200 διαφορετικές πόλεις ανά τον κόσμο.

Photo: GOOGLE

Το Google Maps μέσα σε αυτό το διάστημα ανέλυσε δεδομένα απ’ τους χρήστες που χρησιμοποιούσαν την εφαρμογή απ’ τις 6 έως τις 10 το πρωί, όταν και οι περισσότεροι πήγαιναν στις δουλειές τους. Αυτό που διαπίστωσε ήταν ότι οι γραμμές με τον περισσότερο κόσμο βρίσκονταν στο Μπουένος Άιρες, το Σάο Πάολο, το Παρίσι, το Τόκιο και τη Νέα Υόρκη.

Την ίδια στιγμή, στις ίδιες 200 πόλεις, το Google Maps θα μπορεί πλέον να προβλέπει σε πόση ώρα αναμένεται να φτάσει το μέσο μαζικής μεταφοράς που περιμένεις, αλλά κι εάν αναμένεται κάποια καθυστέρηση λόγω κίνησης. Εάν δεν είναι αυτά ευχάριστα νέα, ειλικρινά δεν ξέρουμε τι είναι. Το Google Maps μόλις μας κέρδισε με τη νέα του λειτουργία!

Photo: Unsplash/ Tbel Abuseridze

Το άρθρο To Google Maps θα μας λέει πόσο γεμάτο είναι το λεωφορείο ή το τρένο εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα