Summer U: Μάθε να αγαπάς και να φροντίζεις το σώμα σου μέσα σε 8 εβδομάδες!

20:44 13/5/2021 - Πηγή: iPop

Το Καλοκαίρι είναι πιο κοντά από ποτέ και οι εξορμήσεις στην παραλία έχουν ήδη ξεκινήσει. Όπως κάθε χρόνο, όμως, έτσι και φέτος, ενώ απολαμβάνεις αυτή την εποχή, σε πιάνει ένα σφίξιμο στο στομάχι κάθε φορά που πας να φορέσεις το μαγιό σου. Βλέπεις την εικόνα του σώματός στον καθρέφτη και απογοητεύεσαι και φυσικά σε συγκρίνεις με όλα τα μοντέλα που ακολουθείς στο Instagram. Με λίγα λόγια ντρέπεσαι και νιώθεις ανασφάλεια για το σώμα σου, βλέποντας

παντού ατέλειες. Η αποδοχή, η αγάπη και η φροντίδα προς τον εαυτό μας -εσωτερικά και εξωτερικά- είναι το παν και η Μαλού Λαρσινού μέσα απ’ το σεμινάριο Summer U σου δείχνει τον τρόπο να το κάνεις κι εσύ!

Όλοι, λίγο-πολύ- έχουμε περάσει μια φάση όπου η σχέση με τη ζυγαριά ήταν μια σχέση μίσους… Όμως, αυτή η σχέση μπορεί να γίνει μια σχέση αγάπης με πολύ απλά βήματα!

Η Μαλού Λαρσινού διοργανώνει το Summer U, το οποίο ξεκινάει 1/6, ενόψει των καλοκαιρινών εμφανίσεών μας στην παραλία και μας βοηθά να χτίσουμε συνήθειες που θα μπουν στη ζωή μας, χωρίς κόπο, μέσα σε 8 εβδομάδες!

View this post on Instagram

A post shared by malou (@maloularsinou)

Όπως εξηγεί η Μαλού στο iPop.gr, το Summer U είναι ένα πρόγραμμα αλλαγής του mindset μας, ο σκοπός δεν είναι απλά να χάσουμε κιλά, να γραμμώσουν οι κοιλιακοί ή να μειωθεί η κυτταρίτιδα, αλλά να καταλάβει κάθε γυναίκα της ομάδας γιατί θέλει να χάσει αυτά τα κιλά, πώς θα τα χάσει ισορροπημένα χωρίς να τιμωρεί το σώμα της, πώς θα μάθει να ακούει το σώμα της, να έχει αυτοπεποίθηση και να βγει στην παραλία με το μαγιό και να υποστηρίξει αυτό που είναι.

Το σώμα μας ακούει όταν του μιλάμε, εμείς δεν το ακούμε

Το σεμινάριο των 8 εβδομάδων είναι φτιαγμένο για να μας προσφέρει την καθοδήγηση, την υποστήριξη και τα εργαλεία που χρειαζόμαστε για να επιτρέψουμε στον εαυτό μας να έχει ένα μαγικό καλοκαίρι, γεμάτο απόλαυση (ναι και με το φαγητό!!) και ικανοποίηση.

Αφιερώνοντας 1 ώρα την εβδομάδα, θα έχουμε μόνιμα αποτελέσματα, αφού με την Μαλού θα αλλάξουμε μαζί την οπτική και τις συνήθειές μας, όχι τα κιλά σε απόλυτα νούμερα, με αποτέλεσμα η μείωση των κιλών και η καλύτερη εικόνα να έρθει απλά σαν κερασάκι στην τούρτα!

Θα είμαστε μαζί σε 4 live συνεδρίες με όλη την ομάδα από μοναδικές γυναίκες σαν εσένα και θα έχεις πρόσβαση για ένα χρόνο σε πολλά βίντεο, ασκησιολόγιο, συνταγές και μοναδικά εργαλεία για να φροντίσεις τον εαυτό σου και να απολαύσεις το σώμα σου

View this post on Instagram

A post shared by malou (@maloularsinou)

Και τώρα εσύ μπορεί να γίνεις δύσπιστη και να αναρωτηθείς πώς μπορεί να συμβεί όλο αυτό το μαγικό σε σένα μέσα σε μόλις 8 εβδομάδες. Το μυστικό είναι απλό, γιατί όπως λέει και η Μαλού, το σεμινάριο Summer U βασίζεται στο να δώσει τα εργαλεία και τις γνώσεις που χρειάζονται οι γυναίκες για να κατανοήσουν τη μοναδικότητα του σώματος, την απλότητα της άσκησης, να αντιληφθούν ότι ασκούμαστε επειδή αγαπάμε την άσκηση κι όχι για να τιμωρήσουμε το σώμα μας.

Θα μιλήσουμε επίσης για τη δίαιτα και για το mindset, γιατί πρέπει να γίνει κατανοητό ότι οι δίαιτες που οδηγούν σε λιμοκτονία τελικά χαμηλώνουν τον μεταβολισμό μας, ενώ το σώμα μας προσπαθεί να κρατήσει ενέργεια για τις βασικές του λειτουργίες. Το Summer U έχει φτιαχτεί με τέτοιο τρόπο ώστε να δίνει την πληροφορία και τα εργαλεία για να γίνει η σχέση μας με τον εαυτό μας πολύ πιο ευχάριστη

Η Μαλού, μιλώντας στο iPop.gr, επιμένει στο θέμα του mindset, διότι από εκεί ξεκινούν όλα.

Τελικά, τι είναι το φαγητό; Είναι απλά ενέργεια για να λειτουργήσει το σώμα μας σωστά. Του δίνουμε τόση παραπάνω αξία! Το φαγητό δεν ξεπηδάει από μόνο του, έχουμε 100% τον έλεγχο εμείς στο τι θα φάμε, πότε θα το φάμε και ο έλεγχος αυτός έρχεται απ’ τα μηνύματα που μας δίνει το σώμα μας

Το θέμα, λοιπόν, δεν είναι το να ακολουθήσεις μια εξαντλητική δίαιτα, αλλά να έχεις μια ισορροπημένη διατροφή και να ασκείσαι.

Κι αν νιώθεις ότι δεν είσαι έτοιμη γι’ αυτή τη διαδικασία, η Μαλού σε διαψεύδει και σου λέει ότι είσαι γεννημένη έτοιμη απλά δεν το έχεις πιστέψει! Κι αν βαριέσαι να ασκηθείς και θεωρείς ότι το Summer U δεν θα σε πείσει γιατί πρέπει να κινείσαι, η Μαλού έχει και σε αυτό απάντηση!

Με αυτά που θα μάθεις απ’ το Summer U, αυτόματα θα θέλεις να ασκηθείς γιατί θα καταλάβεις ότι είναι ανάγκη του σώματός σου

Εμείς δίνουμε ραντεβού με τη Μαλού και το Summer U και θα σε περιμένουμε να απολαύσεις κι εσύ τον Summer U εαυτό σου!

Όλες οι λεπτομέρειες και το πώς να κλείσεις τη θέση σου στο Summer U εδώ

Υ.Γ. Εκμεταλλεύσου την ειδική τιμή προεγγραφής που ισχύει για μερικές ακόμα ημέρες και δήλωσε τώρα συμμετοχή!

Bio:

Η Μαλού είναι πιστοποιημένη health & wellness lifestyle coach. Η φιλοσοφία της βασίζεται σε όλους τους πυλώνες που συμβάλλουν σε μια ισορροπημένη ζωή (διατροφή, άσκηση, ύπνος, πνευματικότητα και πολλά άλλα) για να δημιουργήσει έναν τρόπο ζωής που να λειτουργεί στο κάθε άτομο. Ακολουθεί μια επιστημονικά αποδεδειγμένη προσέγγιση στο wellness με την λογική της διαφορετικότητας του κάθε ανθρώπου και της φάσης ζωής που βρίσκεται.Τόσο οι ιδιώτες όσο και οι εταιρικοί πελάτες της εκτιμούν τον συνδυασμό της βαθιάς επιστημονικής γνώσης της καθώς και της αναζωογονητικής και ολοκληρωμένης προσέγγισης που έχει. Στόχος της είναι για να δημιουργήσει έναν καλύτερο κόσμο διαδίδοντας την ιδέα της αυτο-φροντίδα και αυτο-αγάπης σαν κινητήριες δυνάμεις της ευεξίας. Έχει ζήσει και εργαστεί στο Ηνωμένο Βασίλειο και στις ΗΠΑ όπου έχει ολοκληρώσει τις σπουδές της.

View this post on Instagram

A post shared by malou (@maloularsinou)

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Summer U: Μάθε να αγαπάς και να φροντίζεις το σώμα σου μέσα σε 8 εβδομάδες! εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Summer U, Μάθε,Summer U, mathe