To TikTok μπαίνει στον κόσμο των αγγελιών και ετοιμαζόμαστε να δούμε τα πιο δημιουργικά βιογραφικά!

17:11 13/5/2021 - Πηγή: iPop

Η εύρεση εργασίας μέσω TikTok δεν είναι κάποιου είδους τρολ… Είναι πραγματικότητα κι εμείς έχουμε προετοιμαστεί ψυχολογικά ώστε να δούμε τα πιο δημιουργικά βιογραφικά!

Η νέα γενιά περνάει πολλές ώρες χαζεύοντας βιντεάκια στο TikTok και το social media, το οποίο έχει δει τις μετοχές του να ανεβαίνουν τον τελευταίο χρόνο, θέλει να προσφέρει κι άλλα εργαλεία στους χρήστες του.

Έτσι, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το τεχνικό τμήμα του social media

εργάζεται πάνω στη δημιουργία ενός εργαλείου αναζήτησης εργασίας, το οποίο για αρχή θα προσφερθεί στις μεγάλες εταιρείες και οργανισμούς που θέλουν να προσεγγίσουν κοινό μικρότερης ηλικίας.

Πώς θα λειτουργεί η εύρεση εργασίας μέσω TikTok;

Σύμφωνα με τις έως τώρα αναφορές, η λειτουργία αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε ένα δοκιμαστικό σταδιο, ενώ πηγές λένε ότι η διαδικασία δεν θα ολοκληρώνεται μέσα στο TikTok, αλλά σε μια ειδικά διαμορφωμένη σελίδα.

Όσοι ενδιαφέρονται, θα συμπληρώνουν εκεί μια φόρμα με τα στοιχεία τους και όλα όσα χρειάζεται να μάθουν οι εταιρείες για αυτούς.

Στόχος είναι να έρθουν κοντά οι εταιρείες με το πιο νεανικό κοινό και φυσικά να αλλάξει η διαδικασία με το τυπικό βιογραφικό, αναζητώντας πιο δημιουργικούς τρόπους!

Μάλιστα, φέρεται να υπάρχει ήδη μια δοκιμή σε εξέλιξη με μάρκες αθλητικών πρωταθλημάτων που δίνουν τη δυνατότητα για έναν πιο ευφάνταστο τρόπο παρουσίασης των ενδιαφερόμενων.

Θυμίζουμε ότι το Facebook και φυσικά το LinkedIn έχουν δικά τους εργαλεία για εύρεση εργασίας.

Σύμφωνα με την Axios, το νέο εργαλείο δεν θα ενσωματωθεί στην εφαρμογή, όμως, θα μπορούσε να είναι μια ξεχωριστή σελίδα όπου τα brands θα μπορούσαν να δημοσιεύσουν θέσεις εργασίας και οι χρήστες θα μπορούσαν να δημοσιεύουν το βιογραφικό τους με βίντεο!

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο To TikTok μπαίνει στον κόσμο των αγγελιών και ετοιμαζόμαστε να δούμε τα πιο δημιουργικά βιογραφικά! εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα