Soul: Η νέα ταινία της Pixar είναι η συνέχεια του Inside Out; (Video)

19:20 10/11/2019 - Πηγή: iPop

H νέα ταινία της Pixar «Soul» μπορεί να κυκλοφορεί στις αίθουσες το Καλοκαίρι του 2020, όμως, το πρώτο teaser που δόθηκε στη δημοσιότητα έχει προκαλέσει ήδη πολλή συζήτηση!

Το Soul είναι σαν να είναι η συνέχεια του Inside Out, χωρίς να είναι επίσημα, και ασχολείται με τις υπαρξιακές μας ανησυχίες!

Στη νέα

ταινία της Pixar βλέπουμε τον Τζο, έναν μουσικό της τζαζ και της soul, να παθαίνει ένα ατύχημα, με αποτέλεσμα η ψυχή του να αποχωρίζεται απ’ το σώμα του (δεν είναι, όμως, νεκρός όπως τονίζει η Pixar). Ο Τζο ανακαλύπτει ένα μέρος όπου όλες οι ψυχές γεννιούνται πριν μπουν στο σώμα κάποιου ανθρώπου!

Ο σκηνοθέτης Pete Docter, ο οποίος ήταν ο σκηνοθέτης του Up! και του Inside out, λέει σχετικά με το πώς του ήρθε η ιδέα για το Soul:

Όλα άρχισαν όταν γεννήθηκε ο γιός μου, ο οποίος τώρα είναι 23 ετών, και από την πρώτη στιγμή φαινόταν πως είχε την δική του προσωπικότητα. Από πού ήρθε αυτό; Πάντα νόμιζα πως η προσωπικότητά σου δημιουργείται και αναπτύσσεται με την αλληλεπίδρασή σου με τον κόσμο γύρω σου. Και να όμως, ήταν αρκετά σαφές τότε πως όλοι μας γεννιόμαστε μοναδική, συγκεκριμένη αίσθηση για το ποιοι πραγματικά είμαστε

Στον ρόλο του Τζο ακούμε τη φωνή του ταλαντούχου Jamie Foxx, ενώ η Tina Fey δίνει τη φωνή της στη συμπρωταγωνίστρια του Τζο. Η ταινία, συμπαραγωγή της Pixar και της Disney, αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Ιούνιο του 2020.

Soul: Η νέα ταινία της Pixar:

Δες και αυτό:

Πώς η κοινωνία καταστρέφει τη δημιουργικότητά μας | Δες το βραβευμένο short-film της Pixar

Το άρθρο Soul: Η νέα ταινία της Pixar είναι η συνέχεια του Inside Out; (Video) εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα