Perfect match στη ζωή, perfect match και στο outfit! Οι Bennifer διδάσκουν τι θα φορέσεις στο επόμενο φθινοπωρινό σου ραντεβού με το boyfriend

14:31 20/10/2021 - Πηγή: iPop

Η Jennifer Lopez και ο Ben Affleck επανενώθηκαν στη Νέα Υόρκη το Σαββατοκύριακο για την πρεμιέρα της ταινίας του Ben Affleck «The Last Duel». Ήταν ό,τι πιο όμορφο και γλυκό έχουν δει τα ματάκια σου και ξεκάθαρα σου πρόσφεραν απλόχερα το απόλυτο φθινοπωρινό look για ραντεβού με το boyfriend.

Οι δυο τους φωτογραφήθηκαν χθες το βράδυ, 19/11, με ένα υπέροχο ντύσιμο, εμπνευσμένο από τις βροχερές

μέρες του φθινοπώρου. Ο Ben Affelck επέλεξε ένα total black look, ενώ η Jennifer Lopez φόρεσε ένα μαύρο ζιβάγκο με καφέ δερμάτινο παλτό και φούστα. Έχεις δει πιο όμορφο και στιλάτο ζευγάρι; Όχι. Δε δέχομαι άλλη απάντηση!

Met Gala 2021: Το Covid-Friendly φιλί των Bennifer έγινε viral κι εμείς δεν μπορούμε να σταματήσουμε να τσιρίζουμε!

Jennifer Lopez και Ben Affleck: Το ζευγάρι σου προσφέρει άπειρο έρωτα και στυλ!

Το ζευγάρι εκτός από το να σε κάνει να αναζητάς το άλλο σου μισό, σου δίνει έμπνευση για τις φθινοπωρινές σου εμφανίσεις. Το μαύρο ζιβάγκο είναι μια safe επιλογή, αλλά ποτέ δεν παύει να είναι σέξι και φινετσάτο. Το καφέ δερμάτινο παλτό από την άλλη ολοκληρώνει το look και του δίνει έναν άλλο αέρα, πιο δυναμικό και επιθετικό, όπως ακριβώς και η φούστα!

GOTHAM GETTY IMAGES

O Ben Affleck δεν άφησε λεπτό το χέρι της αγαπημένης του και για άλλη μια φορά οι Bennifer μας απέδειξαν πόσο τρελά ερωτευμένοι είναι! Απ’ ό,τι φαίνεται έχουμε να απολαύσουμε πολλά φιλιά ακόμα στα κόκκινα χαλιά που έρχονται!

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ben and Jen (@bennifer1.0)

Τον Ιούλιο του 2021, λίγο περισσότερο από ένα μήνα μετά την επίσημη συνάντηση των Bennifer, ο Ben Affleck δήλωσε στον Zane Lowe στο Apple Music 1: «Είμαι πολύ χαρούμενος. Ξέρω ότι οι άνθρωποι πάντα αναρωτιούνται. Πώς είσαι; Τι συμβαίνει; Είσαι καλά; Αυτό είναι. Ποτέ δεν ήμουν καλύτερα και θέλω οι άνθρωποι που νοιάζονται για μένα επειδή τους νοιάζομαι τόσο πολύ, να γνωρίζουν ότι πραγματικά έχω φτάσει σε ένα σημείο στη ζωή μου, όπου είμαι υπέροχα. Και νομίζω ότι μόλις φτάσεις σε εκείνο το σημείο, τότε σου συμβαίνουν εκπληκτικά πράγματα που δεν φαντάζεσαι ποτέ στη ζωή σου ότι κάποια από αυτά θα ξανασυμβούν. Και έτσι είμαι εδώ. Και απολαμβάνω όλη την αγάπη που μου έρχεται αυτή τη στιγμή και όλες τις καλές ευχές. Και θέλω απλώς να γνωρίζουν όλοι ότι είναι η καλύτερη στιγμή. Είναι η καλύτερη περίοδος της ζωής μου».

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Perfect match στη ζωή, perfect match και στο outfit! Οι Bennifer διδάσκουν τι θα φορέσεις στο επόμενο φθινοπωρινό σου ραντεβού με το boyfriend εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα