H φάτσα του Πρίγκιπα William όταν είδε μπροστά σε κόσμο πλάνα απ’ τον γάμο του θα σε κάνει κι εσένα να σκάσεις ένα χαμόγελο! (Video)

18:35 19/10/2021 - Πηγή: iPop

Ο γάμος του Πρίγκιπα William και της Kate Middleton φέρνει μετά από 10 χρόνια το πιο μεγάλο χαμόγελο στο πρόσωπο του γαμπρού. Ο William είναι πιο ερωτευμένος από ποτέ κι όταν ακούει το όνομα της Kate λιώνει ολόκληρος! Καλέ, δε το λέμε εμείς! Αλλά το πρόσωπό του φωτίζει μόνο στο άκουσμά της!

Το ζευγάρι περπάτησε στο πράσινο χαλί για την εκδήλωση Earthshot Prize, μια περιβαλλοντική πρωτοβουλία που ξεκίνησε από τον William.

Κατά τη διάρκεια της τελετής, ένα ηχογραφημένο κλιπ έδειχνε τον πρίγκιπα William μέσα στο London Eye, όπου παρακολουθούσε στιγμιότυπα από όλο τον κόσμο από την αρχή της νέας χιλιετίας.

Πρίγκιπας William και Kate Middleton: Ένας έρωτας που δεν έχει τέλος

Όταν έδειξαν στην μεγάλη οθόνη πλάνα από τον γάμο του με την Kate Middleton το 2011, ο πρίγκιπας William έκανε οπτική επαφή με την κάμερα, κοκκίνισε ολόκληρος, έκανε ένα χαζό χαμόγελο και σήκωσε τα φρύδια του, στρέφοντας πάλι το βλέμμα του προς την οθόνη.

Prince William | CREDIT: DISCOVERY/ FACEBOOK

Ο πρίγκιπας William και η Kate δείχνουν τόσο ερωτευμένοι σε κάθε τους εμφάνιση που πραγματικά τους ζηλεύουμε και θέλουμε κι εμείς έναν έρωτα σαν τον δικό τους! Είναι από τα πιο αγαπημένα μας ζευγάρια και καρπός του έρωτά τους είναι ο πρίγκιπας George, η πριγκίπισσα Charlotte και ο πρίγκιπας  Louis. Όλη η οικογένεια γιόρτασε την 10η επέτειο γάμου τους τον Απρίλιο.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Duke and Duchess of Cambridge (@dukeandduchessofcambridge)

Ο λογαριασμός στο Instagram Kensington Royal, στην επέτειό τους, μοιράστηκε όχι μία αλλά δύο αξιολάτρευτες φωτογραφίες τους. Μετά από 10 χρόνια, ο έρωτας του William και της Kate είναι ακόμα πολύ ζωντανός – και η φλόγα ανάμεσά τους δε λέει να σβήσει! Όλες μας ονειρευόμαστε έναν τέτοιο γάμο! Το δαχτυλίδι αρραβώνων της Kate, που ανήκε στο παρελθόν στην πριγκίπισσα Diana, βρίσκεται μονίμως στο χέρι της και φέρει την υπογραφή της αιωνιότητας της σχέσης τους.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Duke and Duchess of Cambridge (@dukeandduchessofcambridge)

Το ζευγάρι απολαμβάνει μαζί με την οικογένειά του ταξίδια, βόλτες και σπορ. Πολλές φορές έχει την ανάγκη να απομονωθεί και να αναζωπυρώσει όλα τα έντονα συναισθήματα τους. Τι να άλλο να πούμε για τον William και την Kate; Σίγουρα δε χορταίνουμε να τους βλέπουμε!

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Duke and Duchess of Cambridge (@dukeandduchessofcambridge)

Δες εδώ το βίντεο με την πιο γλυκιά έκφραση του πρίγκιπα William:

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο H φάτσα του Πρίγκιπα William όταν είδε μπροστά σε κόσμο πλάνα απ’ τον γάμο του θα σε κάνει κι εσένα να σκάσεις ένα χαμόγελο! (Video) εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Πρίγκιπα William, Video,prigkipa William, Video