O Σάββας Πούμπουρας μας δείχνει το υπερηχογράφημα της κορούλας του!

11:46 10/11/2019 - Πηγή: iPop

O Σάββας Πούμπουρας μας δείχνει το υπερηχογράφημα της κορούλας του, ενώ η λεζάντα με την οποία επέλεξε να τη συνοδεύσει απλά μας «έλιωσε»!

Ο Σάββας Πούμπουρας και η Αρετή Θεοχαρίδη διανύουν μια απ’ τις πιο ευτυχισμένες περιόδους της ζωής τους, καθώς μέσα σε λίγους μήνες θα γίνουν για πρώτη φορά γονείς.

Το όμορφο ζευγάρι περιμένει κοριτσάκι, με την Αρετή να διανύει ήδη τον έβδομο μήνα της εγκυμοσύνης της. Συνεπώς η ανυπομονησία του ζευγαριού να κρατήσει στην αγκαλιά του την κορούλα του είναι μεγάλη και θα λέγαμε αντικατοπτρίζεται απόλυτα στην πρόσφατη ανάρτηση του Πούμπουρα στο Instagram.

Πιο

συγκεκριμένα, ο Σάββας Πούμπουρας μας δείχνει το υπερηχογράφημα της κορούλας του σε μια φωτογραφία που ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Τα ματιά του είναι κολλημένα στο υπερηχογράφημα, ενώ στη λεζάντα της φωτογραφίας ο μελλοντικός χαζομπαμπάς ήδη αναρωτιέται εάν η κορούλα του… του μοιάζει.

Χαρακτηριστικά ο ίδιος έγραψε: «Hey baby.. Δεν ξέρω αν μου φέρνει αυτή η μύτη, το κούτελο ή τα χείλια, αυτό που σίγουρα μου φέρνει είναι το πλατύ χαμόγελο που διακρίνω! Από την άλλη βέβαια μπορεί να το βλέπω μόνο εγώ! Όπως η κουκουβάγια.. το κουκουβαγιόπουλο…».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

“Hey baby..

Keywords
Τυχαία Θέματα