Η προετοιμασία της Katie Holmes για τον μαραθώνιο της Νέας Υόρκης

19:49 9/11/2019 - Πηγή: iPop

Η προετοιμασία της Katie Holmes για τον μαραθώνιο της Νέας Υόρκης, σύμφωνα με όσα αποκάλυψε η ίδια στο πάνελ της Hoka One One «Women Who Fly».

Ήξερες ότι η Katie Holmes είχε τρέξει στον μαραθώνιο της Νέας Υόρκης το μακρινό 2007; Πρόσφατα η αγαπημένη ηθοποιός μοιράστηκε την προετοιμασία της για να τρέξει στον μαραθώνιο, σύμφωνα με όσα μεταδίδει το PureWow το οποίο βρέθηκε στο συγκεκριμένο πάνελ.

Η 40χρονη

ηθοποιός ντυμένη casual με ένα ανοιχτόχρωμο τζιν, ένα μαύρο σακάκι και λευκά δερμάτινα αθλητικά Hoka One One, συζήτησε για το δικό της προσωπικό ταξίδι wellness.

Σχετικά με την προετοιμασία της Katie Holmes για τον μαραθώνιο της Νέας Υόρκης, η ίδια ανέφερε ότι συνήθιζε να πιέζει πολύ τον εαυτό της και να σκέφτεται ότι θα πρέπει να προπονείται και τις πέντε μέρες της εβδομάδας.

Στη συνέχεια, όμως, η ηθοποιός αναθεώρησε και αποφάσισε να συμπεριλάβει τη συμμετοχή της στον μαραθώνιο στην κατηγορία του self-care και συνεπώς πραγματικά να το απολαύσει.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Katie Holmes (@katieholmes212) στις 5 Νοέ, 2019 στις 4:55 πμ PST

Η Holmes πρόσθεσε ακόμη ότι ξεκίνησε να το αντιλαμβάνεται με αυτό τον τρόπο για να αποφύγει την πίεση, ενώ σχετικά με τις προπονήσεις που έκανε πριν το μαραθώνιο, δήλωσε ότι έκανε yoga, boxing και cycling.

Στις ερωτήσεις του κοινού για το πώς προετοιμάστηκε, η ίδια ανέφερε ακόμη ότι άκουγε μουσική: «Ο αδερφός μου τρέχει σε μαραθώνιους και έτσι αυτός μου έφτιαξε μια playlist, η οποία ήταν τέλεια», πρόσθεσε η αγαπημένη ηθοποιός, αποκαλύπτοντας μάλιστα ότι η συγκεκριμένη λίστα με τραγούδια συμπεριλάμβανε μεταξύ άλλων και το ‘Stronger’ του Kanye West.

Μάλιστα, αυτό ήταν και το τραγούδι που άκουγε όταν κατευθυνόταν προς τη γραμμή τερματισμού προκειμένου να συνεχίσει μέχρι το τέλος και να μην τα παρατήσει.

Διάβασε ακόμη:

Το ανανεωμένο στυλ της Katie Holmes!

Photo: Instagram/@katieholmes212

Το άρθρο Η προετοιμασία της Katie Holmes για τον μαραθώνιο της Νέας Υόρκης εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα