Τα prints στα πλεκτά που είναι must φέτος τον Χειμώνα

19:05 9/11/2019 - Πηγή: iPop

Χειμώνας σημαίνει μεταξύ άλλων και ότι μπορούμε να φορέσουμε ξανά τα αγαπημένα μας πλεκτά. Αυτά που μας προφυλάσσουν από το κρύο κι αυτά που μπορούμε εύκολα να συνδυάσουμε με τις πιο casual εμφανίσεις μας. Τα prints στα πλεκτά που θα δούμε περισσότερο φέτος.

Ποια είναι τα prints στα πλεκτά που είναι must φέτος τον Χειμώνα; Τα Fair Isle σχέδια που συνήθως συναντάμε στα χριστουγεννιάτικα πουλόβερ και κάθε χρόνο είναι η τάση που δεν λέει να φύγει.

Είναι το print

που έχουμε δει να φορούν οι fashionistas και οι editors μόδας έξω απ’ τις μεγαλύτερες επιδείξεις μόδας της σεζόν. Είναι το print στα πλεκτά που όσα χρόνια και να περάσουν παραμένει διαχρονικό κι όταν συνδυαστεί σωστά είναι απόλυτα κομψό.

To Fair Isle πουλόβερ είναι το print που έκανε πρώτο την εμφάνισή του απ’ τη στιγμή που ξεκίνησαν να πέφτουν οι θερμοκρασίες, ενώ είναι αυτό στο οποίο έδειξαν ιδιαίτερη προτίμηση τα κορίτσια στην Εβδομάδας Μόδας στο Παρίσι και την Κοπεγχάγη.

Φέτος, βλέπουμε το κλασικό σχέδιο σε διαφορετικές εκδοχές, ενώ μπορείς να το συνδυάσεις ακόμη και με ένα λευκό παντελόνι όπως η Caroline de Maigret, culottes ή ακόμη και shorts.

Hanna Lassen/Getty Images

CLAUDIO LAVENIA/GETTY IMAGES

Την ίδια στιγμή, ένα ακόμη print που παραμένει στις τάσεις για ακόμη μια σεζόν είναι το ριγέ με όλα τα χρώματα του ουράνιου τόξου. Ένα πουλόβερ με ένα τέτοιο σχέδιο μπορεί πολύ εύκολα να συνδυαστεί με ένα ανοιχτόχρωμο τζιν ή παντελόνι και αθλητικά για casual εμφανίσεις ή μποτάκια για απογευματινές και βραδινές εξόδους.

Instagram/@wethepeoplestyle

 

Instagram/@honeydressingΔιάβασε ακόμη:

Leandra Medine x Mango: Η απόλυτη συνεργασία του φετινού Χειμώνα

Photo: Hanna Lassen/Getty Images

Το άρθρο Τα prints στα πλεκτά που είναι must φέτος τον Χειμώνα εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα