Το απλό μυστικό για λαμπερά μαλλιά από τις Ασιάτισσες

11:11 10/11/2019 - Πηγή: iPop

Το απλό μυστικό για λαμπερά μαλλιά από τις Ασιάτισσες ή αλλιώς τις guru της ομορφιάς. Τις γυναίκες που μας έχουν μάθει τα κορυφαία μυστικά και τους beauty κανόνες που σήμερα εφαρμόζονται και ακολουθούνται κατά γράμμα σε όλες τις γωνιές του κόσμου.

Το ότι οι Ασιάτισσες έχουν αψεγάδιαστη, πορσελάνινη επιδερμίδα δεν είναι καθόλου τυχαίο. Η εμμονή τους με τη φροντίδα της επιδερμίδας τους αποτελεί σήμερα σημείο αναφοράς στον κόσμο της ομορφιάς. Αυτές

μας έμαθαν πόσο σημαντικός είναι ο διπλός καθαρισμός του προσώπου, αλλά και ο σωστός τρόπος για το layering των προϊόντων στο δέρμα, δηλαδή τη σωστή σειρά που πρέπει να εφαρμόζουμε τα serums, τις ενυδατικές κρέμες κτλ. Οι ίδιες μας έμαθαν ακόμη και τo θαυματουργό jade roll που αποκλείεται να μην έχεις δει έστω και μια φορά στο Instagram.

Παρόλα αυτά, τα μυστικά ομορφιάς τους δεν περιορίζονται μόνο στη φροντίδα της επιδερμίδας, καθώς το μυστικό για λαμπερά μαλλιά από τις Ασιάτισσες είναι αυτό που θα πρέπει ν’ αρχίσεις να εφαρμόζεις άμεσα.

Οι περισσότερες από εμάς φυλάσσουμε τα προϊόντα για τα μαλλιά μέσα στην μπανιέρα/ντουζιέρα και από ότι φαίνεται κάνουμε λάθος. Μια συνήθεια που ήρθε ο καιρός ν’ αλλάξουμε, καθώς οι Ασιάτισσες φυλάσσουν και μερικές φορές χρησιμοποιούν το σαμπουάν και τις μάσκες μαλλιών έξω απ’ το μπάνιο τους.

Πιο συγκεκριμένα, οι Ασιάτισσες ξεκινούν τη ρουτίνα ομορφιάς για τα μαλλιά τους έξω απ’ τη ντουζιέρα για αρκετούς λόγους. Ένας από αυτούς είναι ότι δεν φυλάσσουν τα προϊόντα στο μπάνιο τους για να τα προστατεύσουν απ’ το νερό και έτσι αυτά να διατηρήσουν τη φόρμουλα τους. Οι ίδιες πλένουν τα μαλλιά τους, εφαρμόζουν τα προϊόντα, τα αφήνουν να δράσουν και στη συνέχεια ξεπλένουν τα μαλλιά τους κάτω από άφθονο νερό.

Το ιδανικό λοιπόν είναι να κρατάμε τα σαμπουάν, τα condition και τις μάσκες μαλλιών μακριά απ’ το μπάνιο και την υγρασία, ενώ εάν είναι δυνατό, είναι σημαντικό να τα διατηρούμε σε βάζα και να τα κλείνουμε καλά.

Διάβασε ακόμη:

3 εύκολα χτενίσματα για τις ημέρες που δεν έχεις χρόνο!

Photo: Unsplash/Anthony Tran

Το άρθρο Το απλό μυστικό για λαμπερά μαλλιά από τις Ασιάτισσες εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ασιάτισσες,asiatisses