O γιος του Άκη Πετρετζίκη κάνει τα πρώτα του βήματα και είναι ό,τι πιο γλυκό έχεις δει σήμερα

17:00 19/2/2022 - Πηγή: iPop

Ο Άκης Πετρετζίκης είναι ένας ευτυχισμένος μπαμπάς ενός μικρού αγοριού που ήρθε στον κόσμο ως καρπός του έρωτά του με την αγαπημένη του Κωνσταντίνα Παπαμιχαήλ. Πριν 7 μήνες ο γνωστός μάγειρας έγινε για πρώτη φορά πατέρας και η χαρά του δεν μπορεί να κρυφτεί. Στο νέο βίντεο που δημοσίευσε στα social media ο μικρός Αχιλλέας έκανε τα πρώτα του βήματα και πραγματικά είναι ό,τι πιο γλυκό έχεις δει σήμερα.

Άκης Πετρετζίκης:

Ο λαμπερός γάμος, η βάπτιση του Αχιλλέα και το μενού δια χειρός του σεφ!

Ο γιος του Άκη Πετρετζίκη κάνει τα πρώτα του βήματα και ο ευτυχισμένος μπαμπάς το καταγράφει

Το βράδυ της Παρασκευής, ο ίδιος δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ένα βίντεο, στο οποίο βλέπουμε τον μικρό Αχιλλέα να κάνει τα πρώτα του βήματα. «Τι δυνατό αγόρι είσαι εσύ! Μπράβο το αγόρι μου», ακούγεται να λέει χαρούμενος στο βίντεο ο Άκης Πετρετζίκης.

Ο Άκης Πετρετζίκης πόσταρε φωτογραφίες από τον γάμο του με την Κωνσταντίνα Παπαμιχαήλ και την βάφτιση του μικρού Αχιλλέα

Ο σεφ και η σύντροφός του αποφάσισαν να κάνουν μαζί τον γάμο και τη βάφτιση του παιδιού τους τον περασμένο Σεπτέμβριο δίνοντας στον γιο τους το όνομα Αχιλλέας, καθώς ήθελαν να έχει τα ίδια αρχικά με τον μπαμπά του «Α.Π.».

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο O γιος του Άκη Πετρετζίκη κάνει τα πρώτα του βήματα και είναι ό,τι πιο γλυκό έχεις δει σήμερα εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Άκη Πετρετζίκη,aki petretziki