“Καρολάιν: Το έγκλημα που ξεγέλασε τον κόσμο” – Η τραγική δολοφονία στα Γλυκά Νερά γίνεται ντοκιμαντέρ

11:46 19/2/2022 - Πηγή: iPop

H τραγική δολοφονία της Καρολάιν από τον σύζυγό της Μπάμπη Αναγνωστόπουλο έγινε ντοκιμαντέρ από το βρετανικό Channel 5 με τίτλο “Caroline: the Murder that Fooled the World” (Καρολάιν: Το έγκλημα που ξεγέλασε τον κόσμο. Η έρευνα του ντοκιμαντέρ εστιάζει στα ηχητικά ντοκουμέντα από τα τηλεφωνήματα του δολοφόνου στην αστυνομία αλλά και στο ημερολόγιο της άτυχης Καρολάιν που αποτέλεσε “κλειδί¨ για την εξιχνίαση του εγκλήματος.

Οι Γυναικοκτονίες

του 2021. Πόσες ακόμα θα επιτρέψουμε;

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Η δολοφονία της Καρολάιν γίνεται ντοκιμαντέρ από βρετανικό μέσο

“Στις 11 Μαΐου 2021, η Caroline Crouch βρέθηκε νεκρή στο κρεβάτι της δίπλα στο 11 μηνών κοριτσάκι της. Η φαινομενικά ειδυλλιακή ζωή της Caroline αποκαλύπτεται πολύ πιο σκοτεινή καθώς η αστυνομία διαπιστώνει ότι ίσως δεν ήταν όλα καλά στη ζωή της”, αναφέρεται στην περιγραφή του ντοκιμαντέρ το οποίο έχει ήδη προβληθεί στην βρετανική τηλεόραση.

Βρετανικά μέσα τονίζουν επίσης: “Η μεμονωμένη ταινία ντοκιμαντέρ προσπάθησε να ξεδιαλέξει τη συγκλονιστική δολοφονία της Κάρολαϊν που έγινε πρωτοσέλιδο το καλοκαίρι του 2021”.

Το χρονικό της υπόθεσης

Η Καρολάιν σκοτώθηκε τραγικά από τον σύζυγό της, Χαράλαμπο (Μπάμπη) Αναγνωστόπουλο, τα ξημερώματα της 11ης Μαΐου, ενώ η κορούλα της κοιμόταν δίπλα της. Βρέθηκε ξαπλωμένη δίπλα στο ζωντανό κοριτσάκι της.

Ο σύζυγος της Καρολάιν ισχυρίστηκε αρχικά ότι η γυναίκα του σκοτώθηκε από εισβολείς που μπήκαν στο σπίτι τους και τον έδεσαν πριν σκοτώσουν την Καρολάιν και κλέψουν 10.000 λίρες σε μετρητά. Ωστόσο, καθώς η αστυνομία διερεύνησε περαιτέρω, συμπεριλαμβανομένης της επιθεώρησης της δραστηριότητάς του στο κινητό τηλέφωνο, κατέστη σαφές ότι η ιστορία του Μπάμπη δεν μπορούσε να γίνει πιστευτή.

Μετά από 38 ημέρες απόπειρας να καλύψει το αποτρόπαιο έγκλημά του, ο Μπάμπης στη συνέχεια παραδέχτηκε ότι είχε δολοφονήσει τη γυναίκα του πνίγοντάς την και ισχυρίστηκε ότι συνέβη μετά από καυγά. Αυτή τη στιγμή περιμένει τη δίκη του στις φυλακές Κορυδαλλού.

Οι τηλεθεατές του ντοκιμαντέρ, συγκλονισμένοι από την πραγματική ιστορία έγραψαν στα social media: “Αυτό το πρόγραμμα θα μπορούσε να διαρκέσει δύο λεπτά και όχι μία ώρα και 30! Είναι απολύτως προφανές ότι το έκανε!!”. Ένας άλλος χρήστης πρόσθεσε: “Παρακολουθούσα τη συγκλονιστική ιστορία της δολοφονίας της Caroline Crouch στην Ελλάδα στην τηλεόραση απόψε. Γεννήθηκε την ίδια χρονιά με την κόρη μου. Η ενδοοικογενειακή βία είναι ένα φρικτό έγκλημα που πρέπει να τιμωρηθεί αυστηρά.”

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο “Καρολάιν: Το έγκλημα που ξεγέλασε τον κόσμο” – Η τραγική δολοφονία στα Γλυκά Νερά γίνεται ντοκιμαντέρ εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα