Αυτό το σημείο του πλυντηρίου σου θέλει άμεσα καθάρισμα και ήρθε η ώρα να το κάνεις

12:38 19/2/2022 - Πηγή: iPop

To πλυντήριό μας πλένει τα ρούχα μας αλλά ποιος πλένει το πλυντήριο; Αυτή η συσκευή συγκεντρώνει αρκετή βρωμιά την οποία πολλές φορές δεν μπορούμε να εντοπίσουμε με γυμνό μάτι αλλά γνωρίζουμε πως είναι ανάγκη να απαλλαχτούμε από αυτή. Για παράδειγμα, η μούχλα αναπτύσσεται συχνά από υπολείμματα σαπουνιού ανάμεσα στα κενά του πλυντηρίου και ένα σημείο στο πλυντήριο που ξεχνάμε και δεν καθαρίζουμε τακτικά είναι το λάστιχο της πόρτας και του κάδου.

Αυτό το σημείο μπορεί να προκαλέσει την εξάπλωση μούχλας στα ρούχα και να προκαλέσει δυσάρεστες μυρωδιές. Ευτυχώς, υπάρχουν πολλοί

τρόποι για να καθαριστεί, συμπεριλαμβανομένου ενός συστατικού που όλοι έχουμε στην κουζίνα μας και ξέρουμε ότι κάνει θαύματα: Το ξύδι!

Ο σωστός τρόπος για να καθαρίσεις το πλυντήριο ρούχων!

Πώς να καθαρίσεις το λάστιχο του πλυντηρίου

Το λευκό ξύδι βοηθά στο σπάσιμο των εναποθέσεων του σκληρού νερού, στην απομάκρυνση της βρωμιάς ενώ σκοτώνει ορισμένα οικιακά βακτήρια. Ταυτόχρονα, δεν περιέχει χρωστικές ουσίες όπως πολλά προϊόντα καθαρισμού και έτσι είναι επίσης ιδανικό για τον καθαρισμό επιφανειών γύρω από το σπίτι αφού δεν λερώνει και δεν καταστρέψει τις συσκευές.

Οι ειδικοί προτείνουν να περάσεις με αρκετή ποσότητα ξυδιού τα λάστιχα της πόρτας και του κάδου του πλυντηρίου και να το αφήσεις να δράσει όλη τη νύχτα. Το επόμενο πρωί, χρησιμοποίησε ένα λευκό πανί ή χαρτί κουζίνας για να σκουπίσεις εντελώς το ξύδι και να αφήσεις την επιφάνεια στεγνή. Ένα επιπλέον tip που εξασφαλίζει ακόμα πιο εκτεταμένο καθάρισμα είναι να βάλετε λίγο ξύδι στο συρτάρι του πλυντηρίου και να το θέσετε σε λειτουργία για να καθαριστεί όλη η συσκευή.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Αυτό το σημείο του πλυντηρίου σου θέλει άμεσα καθάρισμα και ήρθε η ώρα να το κάνεις εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα