Instagram: Ήρθε η αλλαγή που περιμέναμε! Πλέον θα μπορείς να κάνεις like στα story χωρίς να στέλνεις μήνυμα

14:25 19/2/2022 - Πηγή: iPop

Το Instagram λανσάρει μια νέα δυνατότητα που ονομάζεται Private Story Likes, η οποία σας επιτρέπει να κάνετε like στα Insta Story κάποιου χωρίς να του στέλνετε μήνυμα. Προηγουμένως, κάθε απάντηση που στέλναμε σε κάποιον σχετικά με μια ιστορία —είτε ήταν emoji είτε πλήρες μήνυμα— εμφανιζόταν ως απάντηση στα εισερχόμενα μηνύματα. με αυτήν τη νέα

δυνατότητα, μπορείς να δείξεις πως σου αρέσει το story κάποιο χρήστη χωρίς να ανοίγεις συζήτηση στο DM.

Το νέο update του iOS δίνει λύση στο μεγάλο πρόβλημα που προέκυψε στην πανδημία

Like στα Insta Story χωρίς μήνυμα: Η νέα δυνατότητα που πολλοί περίμεναν

«Λοιπόν τώρα, καθώς βλέπετε από τις ιστορίες, μεταξύ αποστολής μηνύματος και αυτού του μικρού χάρτινου αεροπλάνου, θα υπάρχει ένα εικονίδιο καρδιάς», είπε ο επικεφαλής του Instagram Adam Mosseri σε ένα βίντεο. “Και αν το πατήσετε, θα στείλει στον κάτοχο αυτής της ιστορίας ένα “μου αρέσει” και αυτό το “μου αρέσει” θα εμφανίζεται στο φύλλο προβολής και όχι στο νήμα DM μαζί τους.”

Σημειωτέον, οι ιστορίες δεν θα μετρούν τα like, κάτι που είναι μια πολύ διαφορετική προσέγγιση από αυτή που έχει επιλέξει το Instagram για τις κύριες φωτογραφίες στη ροή των χρηστών. Το Instagram πέρασε περισσότερα από δύο χρόνια δοκιμάζοντας κρύβοντας τις μετρήσεις like στην κύρια ροή προτού αποφασίσουν να τα αφήσουν ανοιχτά από προεπιλογή, αν και οι χρήστες μπορούν να επιλέξουν να τα αποκρύψουν στις αναρτήσεις τους.

Για τις επισημάνσεις “μου αρέσει” στις Ιστορίες, δεν θα δεις μια δημόσια καταμέτρηση, αν και μπορείτε να διες ποιος άφησε ένα “μου αρέσει” στις Ιστορίες σου όταν κοιτάξεις το φύλλο προβολής μιας ιστορίας. «Η ιδέα εδώ είναι να διασφαλίσουμε ότι οι άνθρωποι μπορούν να εκφράσουν περισσότερη υποστήριξη ο ένας στον άλλον, αλλά και να καθαρίσουν λίγο τα DM», είπε ο Mosseri.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Instagram: Ήρθε η αλλαγή που περιμέναμε! Πλέον θα μπορείς να κάνεις like στα story χωρίς να στέλνεις μήνυμα εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Instagram, Ήρθε, Πλέον,Instagram, irthe, pleon