Naya Rivera: Βρέθηκε νεκρή η πρωταγωνίστρια του Glee

09:39 14/7/2020 - Πηγή: iPop

Οι φόβοι των αστυνομικών αρχών επιβεβαιώθηκαν και η Naya Rivera βρέθηκε νεκρή στη λίμνη Πίρου, κοντά στο Λος Άντζελες. Ο γιος της είχε βρεθεί σώος μέσα σε μια βάρκα πριν από μερικές ημέρες.

Η Αμερικανίδα πρωταγωνίστρια του Glee αγνοείτο εδώ και μερικές μέρες και είχαν ξεκινήσει έρευνες για τον εντοπισμό της.

Την περασμένη εβδομάδα, οι Αρχές είχαν υποστηρίξει πως θεωρούσαν πως η Rivera πνίγηκε, όταν νοίκιασε μια βάρκα στη λίμνη της Νότιας Καρολίνας μαζί με τον 4χρονο γιο της,

ο οποίος είχε βρεθεί σώος φορώντας το σωσίβιό του.

Η αρχική εκτίμηση των αρχών, που εξέτασαν την σορό της άτυχης ηθοποιού, είναι ότι δεν έχουν εντοπιστεί ίχνη πάλης ή αυτοκτονίας. Αυτό σημαίνει ότι ο θάνατος της πρωταγωνίστριας του Glee οφείλεται σε πνιγμό.

Όπως τόνισαν, η Naya Rivera πάλεψε με όλες της τις δυνάμεις προκειμένου να σώσει τον γιο της, σύμφωνα με όσα είπε ο σερίφης της κομητείας Βεντούρα, Bill Ayub, την Δευτέρα.

«Συγκέντρωσε αρκετή ενέργεια, ώστε να βάλει τον γιό της ξανά μέσα στη βάρκα, αλλά όχι τόση ώστε να σώσει τον εαυτό της», είπε χαρακτηριστικά ο ίδιος.

Μητέρα και γιος είχαν νοικιάσει τη βάρκα την Τετάρτη 8/7 στη λίμνη Πίρου, ενώ οι έρευνες είχαν ξεκινήσει όταν ο 4χρονος είχε βρεθεί μόνος του μέσα στη βάρκα.

Το απόγευμα της Δευτέρας, εντοπίστηκε μια σορός κοντά στην περιοχή της έρευνας, ενώ το βράδυ της ίδιας μέρας η σορός ταυτοποιήθηκε.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Naya Rivera: Βρέθηκε νεκρή η πρωταγωνίστρια του Glee εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα