MasterChef: Θυμάσαι τις οντισιόν του Σταύρου και του Σταυρή; (Videos)

13:22 17/6/2020 - Πηγή: iPop

Μπορεί τώρα να έχουν φτάσει στον τελικό και να είναι μια ανάσα πριν τον τίτλο και το μεγάλο έπαθλο των 50.000 ευρώ, αλλά όταν ξεκίνησαν ήταν πολύ διαφορετικά τα πράγματα! Θυμάσαι τις οντισιόν του Σταύρου και του Σταυρή;

Θυμάσαι τον Σταύρο με το ανοιχτό πουκάμισο, το γυαλί, τα σχόλια των κριτών και το “όχι” του Σωτήρη Κοντιζά; Θυμάσαι τον Σταυρή, γεμάτο αυτοπεποίθηση, να λέει ότι πήγε στο MasterChef για να κερδίσει; Αν δεν τα θυμάσαι, ήρθε η ώρα να τα θυμηθείς, αλλά και να μάθεις όσα δεν ξέρεις για τους

δύο καλύτερους μάγειρες του φετινού διαγωνισμού.

Οι οντισιόν του Σταύρου και του Σταυρή:Σταύρος

Όσα δεν ξέρεις για εκείνον!

Ο Σταύρος Βαρθαλίτης είναι 24 ετών, είναι από την Αθήνα και έχει καταγωγή από τη Σύρο.

Από πολύ μικρός επιθυμούσε να ασχοληθεί με την μαγειρική. Από τα 15 του ήθελε να ασχοληθεί με τη μαγειρική και ήξερε ότι θα τον κερδίσουν οι κουζίνες.

Γιατί πήγε στο MasterChef; Ο ίδιος απαντά: «Γιατί έχω την μαγειρική τρέλα, ψάχνω την μαγειρική ωριμότητα». Στην πρώτη δοκιμασία για να πάρει την ποδιά, φορούσε το γυαλί ηλίου που θεωρεί γούρι του. Το γυαλί αυτό το θεωρεί γούρι και για την πρώην σχέση του άλλα και για μια επαγγελματική δουλειά που κέρδισε.

Στον διαγωνισμό πήγε για να συνδυάσει δύο πράγματα, που του αρέσουν ιδιαίτερα στη ζωή του: Τη μαγειρική και την τηλεόραση. Σκοπός του ήταν μέσα από το MasterChef να πάρει ό,τι καλύτερο μπορεί. Από νέες γεύσεις, γνώσεις μέχρι και ευκαιρίες, που θα του εμφανιστούν μετά τον διαγωνισμό.

Σταυρής

Όσα δεν ξέρεις για εκείνον!

Ο Σταύρος Γεωργίου από την Κύπρο και είναι 25 ετών.

Χαρακτηρίζει τον εαυτό του «μοναχικό λύκο», κοιτάζοντας αποκλειστικά τον στόχο του. Στόχος του Σταύρου είναι να κερδίσει τον τίτλο του επόμενου Έλληνα MasterChef και να τον φέρει στην Κύπρο. Πιστεύει ότι ήρθε η ώρα να πάει στην Κύπρο το βραβείο και είναι εκείνος, που θα το καταφέρει.

Είχε δηλώσει πως θα αντέξει μέσα στο παιχνίδι χάρη στην υποστήριξη της μητέρας, της αδελφής και της κοπέλας του.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Δες ακόμα:

Τελικός MasterChef: Τα λάθη στην πρώτη μονομαχία και το φαβορί

Το άρθρο MasterChef: Θυμάσαι τις οντισιόν του Σταύρου και του Σταυρή; (Videos) εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα