Φρέσκα backgrounds και stickers στο Facebook για τον μήνα Pride

11:00 17/6/2020 - Πηγή: iPop

Ο Ιούνιος είναι ο μήνας Pride ενώ αυτό τον μήνα γίνονται και οι παρελάσεις ανά τον κόσμο, αν και φέτος η κατάσταση είναι λίγο διαφορετική λόγω της πανδημίας. Αυτό τον μήνα βλέπουμε κάθε χρόνο πολλές δράσεις, ενώ πολλά brands αλλάζουν το logo τους και κάνουν ενέργειες για να δηλώσουν τη στήριξή τους στην LGBTQ+ κοινότητα. Τώρα, το Facebook για τον μήνα Pride

λάνσαρε φρέσκα backgrounds και stickers!

Για να γιορτάσουμε τον μήνα Pride, το Facebook γέμισε με πολύχρωμα νέα elements. Θέλεις να μάθεις αναλυτικά και να πάρεις μια πρώτη γεύση;

Μετά την ανακοίνωση του Instagram για τα Pride Frames, τα οποία είναι ήδη διαθέσιμα, το Facebook μοιράστηκε τα νέα για τα αυτοκόλλητα του 2020, με νέα frames και backgrounds!

Παράλληλα, ανακοίνωσε πως προσθέτει πολύχρωμο φόντο, stickers κι άλλα εφέ στο Messenger.

Παγκόσμια Ημέρα κατά της Ομοφοβίας: 70 χώρες θεωρούν ακόμα παράνομη την ομοφυλοφιλία

νέα elements του Facebook για τον μήνα Pride

Κάτι που έκανε εντύπωση είναι το γεγονός ότι το Facebook έβαλε υποσημείωση αναφέροντας πως δεν θα δημιουργεί πλέον custom reactions, όπως είχε κάνει στο παρελθόν.

Αυτό ήρθε ως απάντηση στα σχόλια χρηστών που ρωτούσαν εάν θα λανσαριστεί και φέτος το rainbow reaction που είχαμε δει το 2017.

Μπορεί, λοιπόν, να μην έχουμε πλέον το πολύχρωμο reaction, αλλά σίγουρα έχουμε τόσους άλλους τρόπους να γιορτάσουμε μέσω του Facebook τον μήνα Pride που δεν μας ενοχλεί καθόλου αυτή η απουσία!

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Διάβασε και αυτό:

Σκωτία: Η πρώτη χώρα που διδάσκει την LGBTQ+ ιστορία και ισότητα στα σχολεία

Το άρθρο Φρέσκα backgrounds και stickers στο Facebook για τον μήνα Pride εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα