Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (17/6/2020)

09:06 17/6/2020 - Πηγή: iPop

Θέλεις να μάθεις τι σε περιμένει σήμερα στη ζωή σου; Αρκεί να ρίξεις μια ματιά στο τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (17/6/2020) και θα μάθεις τι σε περιμένει… 

Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα ζώδια (17/6/2020):Κριός

Σύμφωνα με τα ζώδια (17/6/2020), σε κάποιες αλλαγές που αφορούν το χώρο του

σπιτιού, θα προβείτε τις ημέρες αυτές. Πιθανόν να έχουν να κάνουν με επισκευές, βαψίματα ή μαστορέματα, αντικατάσταση επίπλων, πέταμα παλιών αντικειμένων, απελευθέρωση χώρων, εκκαθάριση. Η ροή της ενέργειας στο χώρο του σπιτιού χρειάζεται ούτως ή άλλως να αλλάξει και σε μερικές περιπτώσεις, κάποιοι ίσως και να αποφασίσετε μια μετακόμιση, κλείνοντας πίσω, έναν κύκλο της ζωής σας. Λίγο αργότερα θα καταλάβετε πως κάνατε πολύ καλά.

Ταύρος

Επισκέψεις επαφές, ταξίδια και πολλή κινητικότητα προβλέπεται να υπάρχει στην ροή της καθημερινότητάς σας, τις ημέρες αυτές. Επιβάλλεται άλλωστε να μάθετε πληροφορίες, να πάρετε κάποιες γνώσεις, να διερευνήσετε το περιβάλλον που μπορεί να αναπτυχθεί ο επόμενος στόχος σας. Άτομα βρίσκονται στο πλευρό σας, προκειμένου να σας βοηθήσουν όπου και όταν το χρειαστείτε, να σας υποστηρίξουν, ακόμα και οικονομικά και να ενισχύσουν όλες σας τις προσπάθειες.

Δίδυμοι

Με όλα όσα καλείστε να διαχειριστείτε λόγω των απαιτήσεων της καθημερινότητάς σας, ίσως κάποια σήμερα να σας διαφύγουν, λόγω διάσπασης της προσοχής σας. Όμως ο εργασιακός ή ο οικογενειακός σας χώρος την περίοδο αυτή, δε σηκώνει λάθη και παραλήψεις, ούτε νεύρα και εντάσεις που δυσκολεύουν τη συνεννόηση μεταξύ των ατόμων που τον απαρτίζουν. Φερθείτε προσεκτικά και υπεύθυνα γιατί υπάρχει ο κίνδυνος παρανοήσεων και παρεξηγήσεων ειδικά σήμερα.

Καρκίνος

Προσέξτε σήμερα στις επαφές σας με τους άλλους, είτε είναι οι σημαντικού άλλοι της ζωής σας, είτε κάποιοι στενοί συνεργάτες σας, να μην κάνετε επικοινωνιακά λάθη. Που σημαίνει ότι για ότι σας πουν, είτε θα το υπερτιμήσετε δίνοντάς του παραπάνω σημασία από όση πραγματικά έχει, είτε θα το υποτιμήσετε, που θα σας κάνει να φαίνεστε υπερόπτες, όπου θα είναι λανθασμένη εντύπωση.

Λέων

Βοήθεια θα δεχτείτε από έναν δικό σας άνθρωπο, σχετικά με ένα θέμα που χρειάζεται να ρυθμιστεί, για να μετριάσετε το άγχος σας. Πιθανόν να πρόκειται για ένα μεγαλύτερο σε ηλικία άτομο, ίσως ένας γονιός, που θα σας βρει τη λύση εκεί που δεν το περιμένατε. Από την άλλη μεριά δεν αποκλείεται να είναι ένα πρόσωπο υψηλά ιστάμενο στην εργασία σας, που έχει διακρίνει την αποτελεσματικότητά σας να λύνετε κάποια θέματα στο χώρο αυτό και τώρα με μια πρότασή του να σας βοηθήσει να πάρετε ακόμα και προαγωγή.

Παρθένος

Με μια έντονη ανάγκη να κατακτήσετε ένα στόχο ξεκινάει η ημέρα σας σήμερα και πολύ στρατηγικά, θα προσπαθήσετε να έρθετε σε επαφή με τον άνθρωπο που πιστεύετε ότι μπορεί να σας τον προωθήσει. Είστε σε καλό δρόμο εάν σκέφτεστε έτσι, όμως μπροστά σας θα παρουσιαστούν και άλλες ευκαιρίες να δικτυωθείτε τόσο κοινωνικά όσο και επαγγελματικά που θα σας δώσουν την ευκαιρία να αναγνωρίσετε κι άλλους χώρους που θα μπορέσετε να δραστηριοποιηθείτε.

Ζυγός

Ένα πρόσωπο πιθανόν από τον επαγγελματικό σας χώρο,  ίσως και από το περιβάλλον που δραστηριοποιείστε στον ελεύθερό σας χρόνο, έρχεται τώρα να σας προτείνει να ασχοληθείτε με κάτι που πιστεύει ότι έχετε όλα τα φόντα και τις προοπτικές να αναπτυχθείτε.  Πιθανόν να έχει δίκιο, όμως για αρχή, ρωτήστε πρώτα τον εαυτό σας, εάν όντως την περίοδο αυτή, είστε σε θέση να ανοίγετε νέα κεφάλαια στη ζωή σας.

Σκορπιός

Πρέπει να είστε πιο γρήγοροι στις αποφάσεις που θα πάρετε από σήμερα και για τις επόμενες τρεις ημέρες, κι αυτό γιατί λίγο αργότερα, όλα θα καθυστερούν και δε θα έρχονται στην ώρα τους. Άρα, εάν για να πάρετε μια σημαντική απόφαση, ψάχνατε να βρείτε διάφορες αιτίες και αφορμές για να την εξετάσετε στη λεπτομέρεια, τώρα ο χρόνος τελειώνει και πρέπει να επιδείξετε ταχύτητα. Αλλιώς να ξέρετε, ότι δε θα έχετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε την τύχη σας να ανακαλύψετε προοπτικές που μια φορά έρχονται και μετά αργούν.

Τοξότης

Αλλαγές εκ βάθρων χρειάζεται να κάνετε, εάν θέλετε η ζωή σας, να εξελίσσεται με πιο γρήγορους ρυθμούς, αυτούς δηλαδή που θα ικανοποιούσαν την ψυχολογία σας. Βέβαια, όπως έχουν έρθει τα πράγματα στη ζωή σας, μερικά από αυτά, δεν ξέρετε από που να τα πιάσετε και από που να τα αρχίσετε, ή πως εν ολίγοις να τα ιεραρχήσετε. Ξεκινήστε με το να θέσετε στον εαυτό σας, τι θα σας ικανοποιούσε στην παρούσα φάση, εξετάζοντας έναν έναν τους σημαντικούς τομείς της καθημερινότητάς σας.

Αιγόκερως

Ανταγωνιστικά, ίσως να σας αντιμετωπίσουν κάποιοι άνθρωποι τόσο σε επαγγελματικό, όσο και σε κοινωνικό επίπεδο, ιδίως εάν έχετε ξεχωρίσει για τη δουλειά σας τα ταλέντα και τις δεξιότητές σας. Ιδίως εάν έχετε την εμπιστοσύνη που δεν μπορούν να κατακτήσουν αλλιώς και δίχως να σας κατηγορήσουν ακόμα και με ψεύδη ανυπόστατα. Μην μπείτε στη διαδικασία να τους ανακαλύψετε. Θα σας υπερασπιστούν άλλωστε οι ακόλουθοί σας, οι άνθρωποι που σας θεωρούν σταθερές αξίες για τη ζωή τους.

Υδροχόος

Σύμφωνα με τα ζώδια (17/6/2020), θα ενοχληθείτε σήμερα από τη στάση ενός δικού σας ανθρώπου, φίλου ή συνεργάτη σας, που θα προσπαθήσει να σας κάνει κήρυγμα, για τη στάση που κρατάτε σε ένα κοινό σας ζήτημα, ή που αφορά αποκλειστικά μια δική σας καθαρά επιλογή, που κανονικά δε θα έπρεπε καν να εκφέρει άποψη. Μήπως όμως κι εσείς μερικές φορές, δίνετε λαβές για να δημιουργούνται σχόλια και αντιδράσεις γύρω από το όνομά σας; Η αλήθεια είναι ότι γίνεστε κάποιες στιγμές προκλητικοί.

Ιχθείς

Προσπαθήστε να είστε περισσότερο τυπικοί, όχι μόνο στο εργασιακό σας επίπεδο, αλλά και με τις διαπροσωπικές σας σχέσεις. Το λάθος που κάνετε, βρίσκεται στον τρόπο που ιεραρχείτε μερικές φορές τα θέματα που απαιτούν τις προσπάθειές σας για να επιλυθούν, αγνοώντας και μη λαμβάνοντας υπόψιν τι μπορεί να θέλουν οι άλλοι από σας.  Σήμερα ίσως ένα άτομο που προΐσταται στη ζωή σας, ίσως σας καταλογίσει ανευθυνότητα.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Διάβασε ακόμα:

Ποια ζώδια θα ευνοηθούν περισσότερο τον Ιούνιο του 2020

Διάβασε περισσότερα για το τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια στο oroskopos.tv

Το άρθρο Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (17/6/2020) εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα