Τελικός MasterChef: Τα λάθη στην πρώτη μονομαχία και το φαβορί

09:42 17/6/2020 - Πηγή: iPop

Τελικός MasterChef: Ξεκίνησε και είναι ανατρεπτικός! Δύο λάθη μπορεί να κοστίσουν σ’ έναν απ’ τους δύο παίκτες τον τίτλο. Όλα όσα είδαμε στο πρώτο μέρος κι όσα περιμένουμε να δούμε το βράδυ της Τετάρτης.

Σταυρής Γεωργίου και Σταύρος Βαρθαλίτης μονομάχησαν στο πρώτο μέρος του τελικού, ενώ το βράδυ της Τετάρτης θα παρακολουθήσουμε την τελευταία και πιο κρίσιμη δοκιμασία.

Το βράδυ της Τρίτης, έγινε η πρώτη μονομαχία, με τους δύο φιναλίστ να πρέπει να ετοιμάσουν δύο πιάτα για τους κριτές: Ένα πιάτο που θα είναι το “απόλυτο 10άρι”, όπως είπαν χαρακτηριστικά οι κριτές, κι ένα signature

πιάτο, δηλαδή ένα πιάτο που να τους χαρακτηρίζει.

Τα δύο λάθη που μπορεί να κοστίσουν

Λίγο πριν τελειώσει η δοκιμασία, έγιναν δύο λάθη απ’ τον Σταυρή Γεωργίου. Συγκεκριμένα, δεν κόπηκε το παστέλι έτσι όπως ήθελε, ενώ το σιφόν δεν βγήκε, αν και η υφή τελικά ήταν μια χαρά.

Όπως είπε χαρακτηριστικά ο ίδιος για τις ατυχίες που είχε:

Ζέσταινα το μαχαίρι πάνω στη φωτιά να κόψω το παστέλι αφού είχε σπάσει λίγο για να το κάνω μισοφέγγαρο. Εκεί παίρνω και το μαχαίρι, καίγομαι και από μισοφέγγαρο το κάνω ένα ορθογώνιο κομμάτι. Στην τελική ίσως και να ήταν και πάρα πολλή ποσότητα από το παστέλι και τώρα να είναι λίγο πιο ισορροπημένο. Το σιφόν δεν βγήκε, αλλά η υφή ήταν μια χαρά. Ήταν αυτή που ήθελα από την αρχή. Δεν το σκέφτηκα ότι θα έπηζε πάρα πολύ. Θα μπορούσα να το είχα σε ένα ζεστό μπεν μαρί για να βγει πιο όμορφο αλλά μπορεί και να έτρεχε πιο πολύ στο πιάτο. Σπάστηκα εκείνη την ώρα γιατί ήταν το τελευταίο λεπτό

Οι κριτές δοκίμασαν τα πιάτα και τα βαθμολόγησαν, χωρίς φυσικά να μάθουμε την βαθμολογία.

Τελικός MasterChef: Τα spoilers και το live

Σύμφωνα, πάντως, με τα spoilers ο Σταύρος Βαρθαλίτης είναι το μεγάλο φαβορί και φαίνεται πως έχει συγκεντρώσει μεγαλύτερη βαθμολογία, όμως, κανείς δεν μπορεί να είναι σίγουρος αφού το αποτέλεσμα είναι σφραγισμένο σε φάκελο, ο οποίος θα ανοίξει στο 30λεπτο live το βράδυ της Τετάρτης, όπου θα ανακοινωθεί ο μεγάλος νικητής.

Στην τρίωρη αυτή μετάδοση το μεγαλύτερο κομμάτι έχει γυριστεί πριν από το lockdown ενώ θα ακολουθήσει ένα 30λεπτο live με την ανακοίνωση του νικητή, χωρίς, όμως, την παρουσία παλιών παικτών και ανθρώπων απ’ το περιβάλλον των φιναλίστ, όπως γινόταν τις προγούμενες χρονιές, λόγω της πανδημίας.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Δες ακόμα:

Θα υπάρξει MasterChef 5; Ο Πάνος Ιωαννίδης απαντά!

Το άρθρο Τελικός MasterChef: Τα λάθη στην πρώτη μονομαχία και το φαβορί εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα