Η Naomi Campbell μας δείχνει μέσα σε 10 λεπτά το απόλυτο beauty routine!

12:51 17/6/2020 - Πηγή: iPop

Είναι πανέμορφη, ξεχωρίζει και αποτελεί διαχρονική πηγή έμπνευσης! Η Naomi Campbell αποφάσισε να μοιραστεί μαζί μας τα μυστικά της για την περιποίηση της επιδερμίδας της και το καλοκαιρινό μακιγιάζ της.

Η 50χρονη σ’ ένα video για την Vogue δείχνει βήμα – βήμα όλα όσα κάνει για να διατηρήσει την επιδερμίδα της σ’ αυτή την άψογη κατάσταση και να είναι λαμπερή σε κάθε της έξοδο!

Το πρώην

top model όλα αυτά χρόνια συνεργάστηκε με τους καλύτερους makeup artists και έχει μάθει πολλά από εκείνους.

Όλα αυτά που έχει μάθε πλέον τα μοιράζεται με το κοινό της κι εμείς απλά την ευχαριστούμε!

Το πιο σημαντικό απ’ όλα είναι ότι η Naomi Campbell δεν ξεχνάει πριν απ’ το μακιγιάζ της να ενυδατώσει και να καθαρίσει σωστά το δέρμα της, ώστε αφενός να φαίνεται τέλειο το μακιγιάζ κι αφετέρου να μην βλάψει την επιδερμίδα της.

Το beauty routine της Naomi Campbell:Ξεκινάει με φρεσκάρισμα της επιδερμίδας με zinc spray.Ακολουθεί η ενυδάτωση, η οποία είναι πολύ σημαντικό βήμα.Περνάει το πρόσωπο και τον λαιμό της με microneedle roller. Αυτό το βήμα έχει ως στόχο να απορροφήσει καλύτερα το δέρμα της τα συστατικά.Δημιουργεί ένα μείγμα από έλαια, το οποίο της χαρίζει λάμψη! Το μείγμα  περιλαμβάνει υαλουρονικό οξύ και βιταμίνη C.Τέλος, ακολουθεί το μακιγιάζ σε λιλά τόνους και λάμψεις!Δες το beauty routine της Naomi Campbell:

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Δες ακόμα:

Πρέπει να κάνουμε ό,τι κάνει η Naomi κάθε φορά που μπαίνει στο αεροπλάνο | Video

Το άρθρο Η Naomi Campbell μας δείχνει μέσα σε 10 λεπτά το απόλυτο beauty routine! εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα