Στις 4 Νοεμβρίου η Angelina Jolie και οι The Eternals θα σώσουν τον κόσμο! Τι ετοιμάζονται να κάνουν;

13:11 19/10/2021 - Πηγή: iPop

Η γυναικεία δύναμη ενώνεται σε μια ταινία της Marvel «The Eternals» και καταρρίπτει όλα τα στερεότυπα που θέλουν τις γυναίκες να ανταγωνίζονται η μία την άλλη. Η Angelina Jolie, η Salma Hayek, η Gemma Chan και η Lauren Ridloff γίνονται ένα σε μια κοινή φωτογράφιση και συνέντευξη στο Elle Magazine και

δείχνουν σε όλους τι πει να πει Girl Power.

Η ταινία αφορά τις «Eternals» μια ομάδα ηρώων που έχουν προστατεύσει τη Γη για χιλιάδες χρόνια και ενώνονται ξανά για να πολεμήσουν τους Deviants, τερατώδεις φιγούρες που έχουν ξαναβγεί στη επιφάνεια μετά από χρόνια απουσία. Οι τέσσερις γυναίκες πρωταγωνιστούν και η γυναικεία ενδυνάμωση πάει την ταινία σε άλλη διάσταση. Στην Ελλάδα η πρεμιέρα της θα γίνει στις 4 Νοεμβρίου, ετοιμάσου δηλαδή να αλλάξει ο κόσμος σου!

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ELLE Magazine (@elleusa)

«The Eternals»: Ίσως και η πιο φιλόδοξη ταινία της Marvel

Ο σκηνοθέτης της ταινίας πέρα από την γυναικεία δύναμη έκανε επίσης μια πολύ σημαντική αλλαγή στην υπόθεση της ταινίας. Οι χαρακτήρες της Lauren Ridloff και της Salma Hayek ήταν και οι δύο άνδρες στα κόμικς και η ταινία παρουσιάζει τον πρώτο LGBTQ ήρωα της Marvel. «Πρέπει να πω, ήταν κάτι που δεν το σκέφτηκα καν. Απλώς ήξερα ότι ήταν το σωστό για μένα, για κάποιον σαν εμένα, μια γυναίκα, ένα έγχρωμο άτομο», δήλωσε η Ridloff όταν ερωτήθηκε για την υπόθεση. «Και το γεγονός ότι θα εμφανιζόμουν ως υπερήρωας, προφανώς, ένιωσα ότι αυτό ήταν το καθήκον μου και κλήθηκα στη δράση».

Όταν τα κορίτσια ρωτήθηκαν ποια είναι τα συναισθήματα τους για την ταινία αυτή, όλες απάντησαν με έναν πολύ ιδιαίτερο τρόπο, υποδηλώντας τη σημασία της προστασίας του περιβάλλοντος. Γιατί πέρα από την γυναικεία δύναμη και ενδυνάμωση, η ταινία θέλει να προβάλει τη σημασία και την επικινδυνότητα της κλιματικής αλλαγής.

Η Lauren Ridloff, μάλιστα, δήλωσε: «Αισθάνομαι ότι βιώνουμε τόσους πολλές καταστροφές για το κλίμα αυτή τη στιγμή. Η υπόθεση αυτής της ταινίας ανταποκρίνεται πραγματικά σε αυτό. Νιώθω ότι ο Chloé είχε ακριβώς αυτή τη διαίσθηση. Γνωρίζει τη σημασία του να δείχνουμε την αγάπη μας για τον πλανήτη και όλες μας όταν μας μίλησε είχαμε το ίδιο συναίσθημα. Μας άγγιξε πολύ.»

Με τις Salma Hayek, Gemma Chan, Lauren Ridloff και Angelina Jolie η ταινία της Marvel δείχνει τι μπορεί να συμβεί όταν τέσσερις δυναμικές γυναίκες ενώνουν τις δυνάμεις τους.

«Πολλές φορές, ως ηθοποιός, είσαι αυτή η δυνατή γυναίκα που έχει μία αδελφή – δεν έχεις συχνά μία οικογένεια στην οποία πραγματικά γνωρίζεις γυναίκες και βλέπεις όλες τις διαφορετικές τους δυνάμεις», είπε η Jolie. «Η χάρη και η κομψότητα της Gemma και ο τρόπος που κινείται στον κόσμο. Το μητρικό ένστικτο και η δύναμη της Salma και η ευφυΐα της Lauren. Όλες, έφεραν κομμάτια του εαυτού τους».

Λίγο αργότερα, η Salma Hayek μίλησε για εκείνη με τα καλύτερα λόγια. «Ανακάλυψα μία αδελφή ψυχή που μου μοιάζει τόσο με τόσους τρόπους», δήλωσε. «Ένιωσα σαν να την ήξερα όλη μου τη ζωή. Είχα την ευκαιρία να τη γνωρίσω λίγο καλύτερα από τους άλλους, και αυτό μου είναι πολύτιμο».

Τότε η Lauren Ridloff είπε: «Θυμάστε την πρώτη φορά που όλες μας φορέσαμε τα σούπερ κοστούμια μας και είδαμε η μία την άλλη; Ήμασταν τόσο υποστηρικτικές και γεμάτες κομπλιμέντα, χωρίς ζήλεια».

Τα κορίτσια, όπως φαίνεται, έχουν δημιουργήσει πολύ ισχυρούς δεσμούς μεταξύ τους και όπως λένε και οι ίδιες είναι μια οικογένεια πλέον. Είναι μια πηγή έμπνευσης και ένα πολύ καλό παράδειγμα για όλες εμάς τις γυναίκες. Θα έπρεπε να αγαπάμε και να φροντίζουμε η μία την άλλη και όχι να προσπαθούμε να τη σαμποτάρουμε, εκδηλώνοντας ζήλεια και κακία.

Αν θέλουμε, λοιπόν, να κρατήσουμε κάτι από αυτή την ταινία το ένα είναι να αγαπάμε και να σεβόμαστε το σπίτι μας, το περιβάλλον μας και το δεύτερο και πολύ σημαντικό, οι άλλες γυναίκες δεν είναι απειλή, ούτε πηγή δυστυχίας. Είναι υπόσχεση φιλίας και συντροφικότητας.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Στις 4 Νοεμβρίου η Angelina Jolie και οι The Eternals θα σώσουν τον κόσμο! Τι ετοιμάζονται να κάνουν; εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα