Κάνεις διατροφή; Βρήκαμε το ιδανικό πρωινό για να διατηρηθείς σε φόρμα και δεν είναι άλλο από τα pancakes με βρώμη!

16:45 19/10/2021 - Πηγή: iPop

Το πρωινό είναι το σημαντικότερο γεύμα της ημέρας και δε θα πρέπει να το παραλείπεις ποτέ! Βέβαια, σημασία έχει και το τι τρως πέρα από το πότε. Ένα υγιεινό και πλήρες πρωινό μπορεί να σε κρατήσει σε ενέργεια όλη μέρα, κάθε μέρα. Τι συμβαίνει, όμως, αν κάνεις διατροφή; Ψάχνεις συνταγές γιατί θες να μείνεις σε φόρμα; Είμαστε εδώ για σένα και σου έχουμε ετοιμάσει το κατάλληλο πρωινό! Συνταγή για pancakes με βρώμη!

Fluffy Pancakes: Ποιος δεν τα λιγουρεύεται; Έτσι θα τα φτιάξεις!

Τα υλικά που θα χρειαστείς για
τα pancakes με βρώμη:2 μπανάνες2 αυγά1/2 φλιτζάνι βρώμη1/2 κουταλάκι του γλυκού μπέικιν πάουντερ1 πρέζα αλάτισιρόπι σφενδάμου για σερβίρισμα (προαιρετικά)φρέσκα φρούτα της επιλογής σου για σερβίρισμα

Δημητριακά ή pancakes; Γιατί να διαλέξεις ενώ μπορείς να τα έχεις και τα δύο;

Τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσεις:Σε ένα μπλέντερ, βάλε την καθαρισμένη μπανάνα, τα αυγά, τη βρώμη, το μπέικιν πάουντερ και το αλάτι.Χτύπα τα υλικά μέχρι το μείγμα να γίνει όσο πιο λείο γίνεται και να αναμειχθεί καλά. Άφησε το μείγμα να σταθεί για 10-20 λεπτά μέχρι να πήξει ελαφρώς.Ζέστανε ένα αντικολλητικό τηγάνι σε μέτρια φωτιά.Τηγάνισε κουταλιές από το μείγμα των pancakes μέχρι να ροδίσουν και από τις δύο πλευρές.Σέρβιρε με ένα σιρόπι σφενδάμου και φρέσκα φρούτα της επιλογής σου.Καλή επιτυχία και καλή όρεξη!

Pancakes με διπλή σοκολάτα

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Κάνεις διατροφή; Βρήκαμε το ιδανικό πρωινό για να διατηρηθείς σε φόρμα και δεν είναι άλλο από τα pancakes με βρώμη! εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα