Η Dakota Johnson μας δείχνει πώς να φορέσουμε τα sneakers που έχουμε ήδη στην ντουλάπα μας

11:57 30/4/2020 - Πηγή: iPop

Το Καλοκαίρι έρχεται πολύ σύντομα και οι βόλτες έξω -λαμβάνοντας πάντα τα κατάλληλα μέτρα προστασίας- θα αρχίσουν να γίνονται πιο πυκνές. Σ’ αυτό το μεταβατικό για το Καλοκαίρι στάδιο, είναι η εποχή που το αγαπημένο μας παπούτσι είναι τα sneakers! Και η Dakota Johnson μας δείχνει πώς να φορέσουμε τα sneakers

που έχουμε ήδη στην ντουλάπα μας!

Σε μια εμφάνισή της απ’ τις 25 Απριλίου, η ηθοποιός φαίνεται πως είναι έτοιμη να υποδεχτεί το Καλοκαίρι. Εθεάθη μ’ ένα low-key summer look που αποτελούνταν από πολύ απλά κομμάτια που έχεις ήδη στο σπίτι σου. Η ίδια συνδύασε τα ρούχα της μ’ ένα all time classic ζευγάρι sneakers, δίνοντάς μας έμπνευση για το πώς να φορέσουμε αυτό το παπούτσι.

Πώς να φορέσουμε τα sneakers

Τα κλασικά Vans ή κάποιο παπούτσι sneaker τύπου Vans δεν λείπει σχεδόν από καμία ντουλάπα. Αλλά μερικές φορές αισθάνεσαι ότι δεν ταιριάζουν αυτά τα παπούτσια με τα ρούχα σου γι’ αυτό τα απορρίπτεις και τα έχεις κλεισμένα στο τελευταίο ράφι της παπουτσοθήκης.

Παίρνοντας, όμως, σαν παράδειγμα την Dakota Johnson, καταλαβαίνουμε ότι τα sneakers μας είναι τελικά πολύ εύκολο να συνδυαστούν και να καθορίσουν ένα άνετο ανοιξιάτικο- καλοκαιρινό outfit.

H Dakota Johnson φόρεσε τα Vans της μ’ ένα απλό λευκό μπλουζάκι κι από κάτω ένα παντελόνι με ρίγες, που δίνει την αίσθηση τζιν.

Παράλληλα, ολοκλήρωσε το look της μ’ ένα ζευγάρι oversize μαύρα γυαλιά ηλίου κι έπιασε τα μαλλιά της πίσω μ’ ένα μεγάλο μαύρο κοκκαλάκι.

View this post on Instagram

Keywords
Τυχαία Θέματα
Dakota Johnson,