GNTM 5: Μεγάλες αλλαγές στην κριτική επιτροπή – Οι αποχωρήσεις και οι νέες προσθήκες

13:02 7/4/2022 - Πηγή: iPop

Το GNTM επιστρέφει για 5η συνεχόμενη χρονιά με πολλαπλές εκπλήξεις, ίντριγκες και φυσικά αναζητά το top model της Ελλάδας. Το καινούριο trailer έχει ήδη κυκλοφορήσει κι εμείς ξεκινάμε να μετράμε αντίστροφα για το πρώτο επεισόδιο! Σε αυτό το άρθρο βρίσκονται όλα όσα θέλεις να ξέρεις για την καινούρια σεζόν του αγαπημένου μας reality μόδας.

Ο 5ος κύκλος του GNTM θα είναι διαφορετικός από τους υπόλοιπους και η βασική αλλαγή είναι ότι ο διαγωνισμός μόδας ξαναγίνεται μόνο με

κορίτσια! Η αλήθεια είναι πως ανυπομονούμε πολύ να δούμε πώς θα εξελιχθεί αυτή η αλλαγή γιατί τα αγόρια είχαν περισσότερη δυναμική και το παιχνίδι γινόταν πιο έντονο και ενδιαφέρον.

To GNTM επιστρέφει με μια πολύ μεγάλη αλλαγή! Τι αποκάλυψε το trailer του reality μόδας

GNTM 5: Όλες οι νέες αλλαγές

Επιπλέον, σύμφωνα με τις πληροφορίες που μας αποκαλύπτει το trailer, δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλες οι γυναίκες ηλικίας 18 έως 88 και η πλατφόρμα για να δηλώσεις την συμμετοχή σου έχει ήδη ανοίξει! Εσύ τι περιμένεις ακόμα;

Αλλαγές, όμως, αναμένονται και στην κριτική επιτροπή και σίγουρα θα μείνεις με το στόμα ανοιχτό! Αρχικά η Βίκυ Καγιά θα κάνει το δυναμικό come back της, ενώ ο Γιώργος Καράβας θα μεταφερθεί στην κριτική επιτροπή!

Η Κυβέλη η μεγάλη νικήτρια του GNTM 4

Την ίδια στιγμή, παρελθόν από την κριτική επιτροπή αναμένεται να αποτελέσουν η Ζενεβιέβ Μαζαρί, ο Δημήτρης Σκουλός, ο Άγγελος Μπράτης και η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου. Επίσης θέμα επιστροφής της Ηλιάνας Παπαγεωργίου στο ριάλιτι μόδας δεν υπάρχει.

Σύμφωνα με τις πληροφορείς που γνωρίζουμε τα γυρίσματα για τον 5ο κύκλο του GNTM θα ξεκινήσουν νωρίτερα από τον Ιούνιο και το reality μόδας θα επιστρέψει στους δέκτες μας τον ερχόμενο Σεπτέμβριο.

GNTM 5: Δες εδώ το trailer

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο GNTM 5: Μεγάλες αλλαγές στην κριτική επιτροπή – Οι αποχωρήσεις και οι νέες προσθήκες εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα