Demi Moore: Με βίασαν όταν ήμουν 15, έχασα ένα παιδί απ’ τον Aston Kutcher

10:01 14/9/2019 - Πηγή: iPop

Το βιβλίο της Demi Moore «Inside Out » δεν έχει βρεθεί ακόμη στα ράφια των βιβλιοπωλείων αλλά ήδη έχουμε μια γεύση από τη συνέντευξή της στο The New York Times. Η ίδια κάνει συγκλονιστικές αποκαλύψεις που αγνοούσαμε για τη ζωή της και την έχουν κάνει αυτό που είναι σήμερα.

Το βιβλίο της Demi Moore μιλά

για τη ζωή της, τα δύσκολα χρόνια που πέρασε, μια σκοτεινή δεκαετία. Ο βιασμός, το αλκοόλ, η αποβολή, πράγματα που της έχουν στοιχίσει.

«Είναι ενθουσιασμένη αλλά νιώθω πολύ ευάλωτη», είπε η 56χρονη Moore για το βιβλίο της, στο οποίο κάνει συγκλονιστικές αποκαλύψεις.

Ο βιασμός όταν ήταν 15

Σύμφωνα με τους the Times, το βιβλίο ξεκινά με αναμνήσεις από την παιδική της ηλικία που κινείται γύρω από τη χώρα πριν η οικογένειά της εγκατασταθεί στη νότια Καλιφόρνια. Στο βιβλίο, η Moore γράφει ότι την βίασαν όταν ήταν στην ηλικία των 15 ετών και να μετακόμισε τότε από το σπίτι της μητέρας της ένα χρόνο αργότερα.

Περιγράφει διάφορα περιστατικά για τα παιδικά της χρόνια κι ένα που της στοίχισε σημαντικά:

Το επόμενο που θυμάμαι είναι να χρησιμοποιώ τα μικρά παιδικά δάχτυλά μου, προκειμένου να βγάλω τα χάπια που είχε προσπαθήσει να καταπιεί η μητέρα μου από το στόμα της, ενώ ο πατέρας μου το κρατούσε ανοιχτό και μου έλεγε τι να κάνω

Όπως εξομολογείται χαρακτηριστικά «κάτι βαθιά μέσα μου άλλαξε τότε και δεν επανήλθε ποτέ. Η παιδική μου ηλικία είχε τελειώσει».

View this post on Instagram

First hard copies just arrived. Feels good to hold it in my hands, finally. Such a long time coming.

Keywords
Τυχαία Θέματα