Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (14/9/2019)

09:05 14/9/2019 - Πηγή: iPop

Θέλεις να μάθεις τι σε περιμένει σήμερα στη ζωή σου; Αρκεί να ρίξεις μια ματιά στο τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (14/9/2019) και θα μάθεις τι σε περιμένει…

Αναλυτικά τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (14/9/2019):Κριός

Ημέρα έντονης εσωστρέφειας, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα είναι η σημερινή για εσάς

τους Κριούς.  Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο των Ιχθύων στον 12ο Ηλιακό σας οίκο,  θα σας ωθήσει να ονειρευτείτε το μέλλον σας. Ωστόσο, στην προσπάθεια σας να έχετε όσο γίνεται πιο γρήγορα τα επιθυμητά αποτελέσματα είναι πιθανό να προχωρήσετε σε παρασκηνιακές κινήσεις.
Ενώ, η είσοδος του Ερμή απέναντι από το ζώδιο σας ,στο ζώδιο του Ζυγού στον 7ο Ηλιακό σας οίκο, ευνοεί τις συζητήσεις στις προσωπικές και επαγγελματικές σας σχέσεις. Κατά τη διάρκεια της παραμονής του θα μπορέσετε έχετε την ευκαιρία να πείτε  ότι σας ενοχλεί με διπλωματικό τρόπο, με σκοπό να επαναφέρετε την ηρεμία και την ισορροπία στις σχέσεις σας.
Στη συνέχεια, η είσοδος της Αφροδίτης απέναντι  από το ζώδιο σας, στο ζώδιο του Ζυγού και τον 7ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να επαναφέρετε  την αρμονία και την ισορροπία στις προσωπικές σας σχέσεις, θα ενισχύσει την ερωτική σας διάθεση,  ενώ παράλληλα θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε και σε νέες επαγγελματικές συνεργασίες.
Τέλος, η όψη αντίθεσης  που θα σχηματίσει ο κυβερνήτης του ζωδίου σας Άρης από το ζώδιο της  Παρθένου  με τον ανάδρομο Ποσειδώνα από το ζώδιο των Ιχθύων είναι πιθανό να δημιουργήσει έντονο παρασκήνιο γύρω από εσάς στη δουλειά σας. Αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να κρατήσετε τα χαρτιά σας κλειστά και να προσπαθήσετε να προφυλάξετε τον εαυτό σας από τα πισώπλατα μαχαιρώματα.

Ταύρος

Χαρούμενοι και εκδηλωτικοί, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα είστε σήμερα εσείς οι Ταύροι. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο των Ιχθύων στον 11ο Ηλιακό σας οίκο θα σας φωτίσει την κοινωνική σας ζωή.
Στην προσπάθεια σας να γίνετε αποδεκτοί από μια μερίδα ισχυρών προσώπων είναι πιθανό να παρασυρθείτε σε λανθασμένες κινήσεις.
Ενώ, η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο του Ζυγού στο 6ο Ηλιακό σας οίκο θα σας βοηθήσει να αποκαταστήσετε τις σχέσεις σας με τους συναδέλφους σας, ενώ κατά τη διάρκεια των συζητήσεων που θα έχετε στο χώρο της εργασίας σας θα καταφέρετε να περάσετε τις απόψεις σας κάνοντας σωστούς ελιγμούς.
Στη συνέχεια, η είσοδος  της κυβερνήτης του ζωδίου σας Αφροδίτης στον 6ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να κερδίσετε τις εντυπώσεις στο χώρο της εργασίας σας, ενώ σε προσωπικό επίπεδο αυτή η χρονική περίοδος είναι ιδανική για να ασχοληθείτε με την υγεία την ομορφιά και την φυσική σας κατάσταση.
Τέλος, η όψη αντίθεσης  που θα σχηματίσει ο Άρης από το φιλικό για εσάς  ζώδιο της Παρθένου με τον ανάδρομο Ποσειδώνα από το ζώδιο των Ιχθύων, χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή από εσάς, γιατί είναι πιθανό να σας παρασύρει σε ψευδαισθήσεις και αυταπάτες γύρω από φιλικά σας πρόσωπα, τα οποία άλλο δείχνουν και άλλο πραγματικά είναι.

Δίδυμοι

Όλα για την επιτυχία, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα είναι το μότο των περισσότερων Διδύμων σήμερα. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο των Ιχθύων θα σας δημιουργήσει μεγάλες προσδοκίες γύρω από την καριέρα σας. Στην προσπάθεια σας να πετύχετε τους νέους επαγγελματικούς σας στόχους είναι πιθανό να χρησιμοποιήσετε όλα τα μέσα που διαθέτετε θεμιτά και αθέμιτα.
Ενώ, η είσοδος του πλανήτη της επικοινωνίας και κυβερνήτη του ζωδίου σας Ερμή στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Ζυγού στον 5ο Ηλιακό σας οίκο θα σας βοηθήσει να αναπτύξετε τα φιλόδοξα σχέδια σας, ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα κερδίσετε τις εντυπώσεις στον ερωτικό στίβο με την ευστροφία και το χιούμορ σας.
Στη συνέχεια, η είσοδος της Αφροδίτης στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Ζυγού στον 5ο Ηλιακό σας οίκο θα σας θυμίσει ότι η ζωή είναι στιγμές, γι’ αυτό και θα σας ωθήσει να διασκεδάσετε, να περάσετε όμορφα και να ερωτευτείτε. Τέλος, η όψη αντίθεσης  που θα σχηματίσει ο Άρης από το ζώδιο της Παρθένου με τον ανάδρομο Ποσειδώνα από το ζώδιο των Ιχθύων, είναι πιθανό να σας παρασύρει σε λανθασμένες ενέργειες οι οποίες θα έχουν ως αποτέλεσμα να χαλάσουν την εικόνα σας.

Καρκίνος

Με τις καλύτερες προϋποθέσεις, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα ξεκινήσει η σημερινή ημέρα για εσάς τους Καρκίνους.  Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στο φιλικό για εσάς ζώδιο των Ιχθύων , θα σας ωθήσει να πάρετε πρωτοβουλίες και να κυνηγήσετε τους μελλοντικούς σας στόχους. Προσέξτε μόνο, γιατί είναι πιθανό τα σχέδια σας να είναι ουτοπικά.
Ενώ, η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο του Ζυγού στον 4ο Ηλιακό σας οίκο θα σας βοηθήσει να αποκαταστήσετε την επικοινωνία στις σχέσεις σας με τα οικεία σας πρόσωπα, ενώ θα έχετε την ευκαιρία να συζητήσετε και τα ζητήματα που αφορούν την ακίνητη σας περιουσία.
Στη συνέχεια, η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Ζυγού στον 4ο Ηλιακό σας οίκο θα επαναφέρει ισορροπία και την ηρεμία στις σχέσεις σας με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, ενώ κατά τη διάρκεια της παραμονής της θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε στην οικονομική εκμετάλλευση ενός ακινήτου.
Τέλος, η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει ο  Άρης από το  ζώδιο της Παρθένου  με τον ανάδρομο Ποσειδώνα  από το φιλικό για εσάς ζώδιο των Ιχθύων, είναι πιθανό να προκαλέσει αναβολές και καθυστερήσεις στα προγραμματισμένα σχέδια σας με αποτέλεσμα να χάσετε την ψυχραιμία σας.

Λέων

Με τις κρυφές πτυχές τις ψυχής σας, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα ασχοληθείτε σήμερα εσείς οι Λέοντες. Η Πανσέληνος του θα πραγματοποιηθεί στο  ζώδιο των Ιχθύων στον 8ο Ηλιακό σας οίκο, θα βγάλει στην επιφάνεια τους κρυμμένους φόβους και τις ανασφάλειες σας, τις οποίες τόσο καιρό κρύβατε πίσω από το κυνήγι της οικονομικής επιτυχίας και της αναγνώρισης.
Ενώ, η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο του Ζυγού στον 3ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ενισχύσει τις εκφραστικές σας δεξιότητες, κάνοντας τον λόγο σας ιδιαίτερα εκφραστικό ενώ θα σας βοηθήσει με διπλωματικούς ελιγμούς να κερδίσετε τις εντυπώσεις στο χώρο της εργασίας σας. Επίσης, αρκετοί από εσάς θα έχετε και αρκετές μετακινήσεις για επαγγελματικούς κυρίως λόγους.
Στη συνέχεια, η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Ζυγού στον 3ο Ηλιακό σας οίκο, υπόσχεται ότι θα σας φέρει ευχάριστες συζητήσεις και συναντήσεις, ενώ σε ένα επαγγελματικό ταξίδι είναι πιθανό να έρθετε πιο κοντά με ένα συνεργάτη σας. Τέλος, η όψη αντίθεσης   που θα σχηματίσει ο Άρης από το ζώδιο της Παρθένου με τον ανάδρομο Ποσειδώνα από το ζώδιο των Ιχθύων,  είναι πιθανό να σας κάνουν εύκολα θύματα εξαπάτησης στα χέρια κακόβουλων φίλων ή συνεργατών. Αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να κλείσετε τα αυτιά σας στις υπερβολικά ελκυστικές οικονομικές προτάσεις και να μην βιαστείτε να προχωρήσετε σε νέες οικονομικές συνεργασίες.

Παρθένος

Απέναντι στις αλήθειες σας, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα έρθετε σήμερα εσείς οι Παρθένοι. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί απέναντι από το ζώδιο σας ,στο ζώδιο των Ιχθύων θα στρέψει την προσοχή σας στις διαπροσωπικές σας σχέσεις. Για να συνεχίσετε να υπάρχετε μέσα σε αυτές θα πρέπει να σταματήσετε να λειτουργείτε ως υπηρέτες και να συμπεριφέρεστε ως ίσοι.
Ενώ, η είσοδος του κυβερνήτη του ζωδίου σας Ερμή στο ζώδιο του Ζυγού στον 2ο Ηλιακό σας οίκο θα σας βοηθήσει να ολοκληρώσετε με επιτυχία μια σημαντική οικονομική συνεργασία, η οποία θα δώσει νέα ώθηση στο πορτοφόλι σας, ενώ παράλληλα, θα έχετε την ευκαιρία να διεκδικήσετε τα κεκτημένα σας.
Στη συνέχεια, η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Ζυγού στον 2ο Ηλιακό σας οίκο είναι ιδιαίτερα θετική για τις οικονομικές σας υποθέσεις, αφού θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε σε μια νέα οικονομική συνεργασία η οποία θα δώσει σημαντική ανάσα στο πορτοφόλι σας. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα γίνετε ιδιαίτερα διεκδικητικοί με τους αγαπημένους σας.
Τέλος, η όψη  αντίθεσης  που θα σχηματίσει ο Άρης από το ζώδιο σας με τον ανάδρομο Ποσειδώνα που βρίσκεται απέναντι από το ζώδιο σας, στο ζώδιο των Ιχθύων , θα σας ωθήσει να κινηθείτε με εντελώς διαφορετικό τρόπο από ότι συνήθως, δηλαδή με πλάγιο τρόπο εάν θέλετε να πετύχετε τους στόχους σας.

Ζυγός

Πολλές υποχρεώσεις, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα έχετε σήμερα εσείς οι Ζυγοί. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο των Ιχθύων στον 6ο Ηλιακό σας οίκο θα σας ωθήσει να δείτε με πιο καθαρή ματιά τις σχέσεις στο χώρο της εργασίας σας. Ίσως ήρθε η στιγμή να κατανοήσετε ότι προσφέρω υπηρεσίες δεν σημαίνει ότι θυσιάζομαι για τους άλλους.
Ενώ, η είσοδος του πλανήτη της επικοινωνίας Ερμή στο ζώδιο σας θα σας κάνει ιδιαίτερα εκδηλωτικούς και εκφραστικούς, ενώ παράλληλα θα σας βοηθήσει να βάλετε σε πρακτική εφαρμογή τα σχέδια και τις ιδέες σας.
Στη συνέχεια, η είσοδος της κυβερνήτης του ζωδίου σας Αφροδίτη στο ζώδιο σας εγκαινιάζει μια από τις πιο ευχάριστες περιόδους της χρονιάς για εσάς τους Ζυγούς. Κατά τη διάρκεια της παραμονής της θα έχετε την ευκαιρία να έρθετε πιο κοντά με τους αγαπημένους σας στους οποίους θα εκφράσετε χωρίς δισταγμό τα συναισθήματα σας, ενώ παράλληλα θα προσπαθήσετε να κάνετε πιο όμορφο και αρμονικό το περιβάλλον στο οποίο ζείτε και εργάζεστε.
Τέλος, η όψη αντίθεσης   που θα σχηματίσει ο Άρης από το ζώδιο της Παρθένου με τον ανάδρομο Ποσειδώνα από το ζώδιο των Ιχθύων, θα ενισχύσει το παρασκήνιο γύρω σας, το οποίο θα αποκαλυφθεί σύντομα, γι’ αυτό όσο μπορείτε προσπαθήστε να φυλάξετε τα νότα σας.

Σκορπιός

Η σημερινή ημέρα, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα είναι ιδιαίτερα ευχάριστη για εσάς τους Σκορπιούς.  Η  Πανσέληνος  που θα πραγματοποιηθεί στο φιλικό για εσάς ζώδιο των Ιχθύων στον 5ο Ηλιακό σας οίκο,  θα ενισχύσει την δημιουργικότητα σας και θα σας παρασύρει στα δίχτυα ενός υπέροχου έρωτα.
Ενώ, η είσοδος του Ερμή στου ζώδιο του Ζυγού στον 12ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να σχεδιάσετε τα επόμενα βήματα σας, ενώ αρκετοί από εσάς θα προχωρήσετε σε μυστικές επαφές και παρασκηνιακές συζητήσεις.
Στη συνέχεια, η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Ζυγού  στον 12ο Ηλιακό σας οίκο, εγκαινιάζει μια από τις πιο μυστικές περιόδους της χρονιάς για εσάς τους Σκορπιούς. Κατά τη διάρκεια της παραμονής της θα έχετε την ευκαιρία να προχωρήσετε σε μυστικές οικονομικές συνεργασίες, ενώ σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό να ξεκινήσετε μια σχέση η οποία θα πρέπει να μείνει κρυφή.
Τέλος, η όψη αντίθεσης  που θα σχηματίσει ο συγκυβερνήτης του ζωδίου σας Άρης με τον ανάδρομο Ποσειδώνα από το φιλικό για εσάς ζώδιο των Ιχθύων , είναι πιθανό να διαψεύσει εντελώς ξαφνικά τις προσδοκίες σας γύρω από την πορεία υλοποίησης ενός φιλόδοξου σχεδίου σας. Καταλυτικό ρόλο σε αυτό θα παίξει ένα άτομο από το φιλικό σας περιβάλλον.

Τοξότης

Με τις οικογενειακές σας υποθέσεις, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα ασχοληθείτε σήμερα εσείς οι Τοξότες. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο των Ιχθύων στον 4ο Ηλιακό σας οίκο θα στρέψει την προσοχή σας στα ζητήματα που απασχολούν το σπίτι και την οικογένεια σας. Και επειδή η Πανσέληνος λειτουργεί σαν ένας μεγεθυντικός καθρέφτης, είναι πιθανό να θεωρήσετε ότι τα ζητήματα σας είναι δυσκολότερα και πιο απαιτητικά από ότι πραγματικά είναι.
Ενώ, η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο του Ζυγού στον 11ο Ηλιακό σας οίκο θα εγκαινιάσει μια περίοδο έντονης εξωστρέφειας. Κατά τη διάρκεια της παραμονής του θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε νέες σημαντικές γνωριμίες και να διευρύνετε τον φιλικό και κοινωνικό σας κύκλο.
Στη συνέχεια, η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Ζυγού στον 11ο Ηλιακό σας οίκο θα εγκαινιάσει μια περίοδο έντονης εξωστρέφειας. Κατά τη διάρκεια της παραμονής της θα κάνετε νέες σημαντικές γνωριμίες οι οποίες θα παίξουν σημαντικό ρόλο τόσο στην εξέλιξη της καριέρας σας όσο και στην προσωπική σας ζωή.
Τέλος, η όψη αντίθεσης  που θα σχηματίσει ο Άρης από το ζώδιο της Παρθένου με τον ανάδρομο Ποσειδώνα από το ζώδιο των Ιχθύων , θα σας ωθήσει να μεγεθύνετε τις ικανότητες σας και να παρουσιαστείτε πιο επιτυχημένοι από ότι πραγματικά είστε με σκοπό να κερδίσετε τις εντυπώσεις στο επαγγελματικό και κοινωνικό σας περιβάλλον. Προσοχή, γιατί οι αποκαλύψεις δεν θα αργήσουν να γίνουν.

Αιγόκερως

Πολλές συζητήσεις, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα έχετε σήμερα εσείς οι Αιγόκεροι. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο των Ιχθύων  στον 3ο Ηλιακό σας οίκο είναι πιθανό να σας παρασύρει σε επικοινωνιακά τεχνάσματα στην προσπάθεια σας να περάσετε τις θέσεις σας και να πείσετε για τις απόψεις σας τους φίλους και τους συνεργάτες σας.
Ενώ, η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο του Ζυγού στον 10ο Ηλιακό σας οίκο ευνοεί τις νέες επαγγελματικές συμφωνίες, ενώ όσοι από εσάς είστε σε αναζήτηση νέας εργασίας θα έχετε σημαντικές ευκαιρίες να κάνετε ένα νέο επαγγελματικό ξεκίνημα.
Στη συνέχεια, η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Ζυγού στον 10ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να ασχοληθείτε ουσιαστικά με την εικόνα σας, ενώ θα κάνετε τις απαραίτητες διορθωτικές ενέργειες για να δείξετε στους άλλους την τρυφερή σας πλευρά. Επίσης αρκετοί από εσάς είναι πιθανό να προχωρήσετε και σε αλλαγές στην εξωτερική σας εμφάνιση οι οποίες θα σας ανανεώσουν.
Τέλος, η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει ο Άρης από το φιλικό για εσάς ζώδιο της Παρθένου με τον ανάδρομο Ποσειδώνα από το ζώδιο της Παρθένου, είναι πιθανό να σας ωθήσει σε παραπλανητικές δηλώσεις και κινήσεις, με σκοπό να προχωρήσετε τα μελλοντικά σας σχέδια.

Υδροχόος

Προσοχή στα οικονομικά σας, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, σήμερα σε εσάς τους Υδροχόους. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο των Ιχθύων θα σας ωθήσει να γίνετε ιδιαίτερα κτητικοί απέναντι στους αγαπημένους σας, ενώ στην προσπάθεια σας να τους έχετε κάτω από την επιρροή σας είναι πιθανό να παρασυρθείτε σε άσκοπες σπατάλες.
Ενώ, η είσοδος του Ερμή στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Ζυγού στον 9ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να πάρετε πρωτοβουλίες και να αναπτύξετε τα νέα επαγγελματικά σας σχέδια, ενώ, είναι πιθανό αρκετοί από εσάς να κάνετε και ένα ταξίδι στο εξωτερικό το οποίο να συνδυάζει δουλειά και αναψυχή.
Στη συνέχεια, η είσοδος της Αφροδίτης στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Ζυγού στον 9ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να ανοίξετε τις επαγγελματικές σας δραστηριότητες με το εξωτερικό. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό να νιώσετε ένα καρδιοχτύπι σε ένα ταξίδι σας στο εξωτερικό ή για ένα πρόσωπο από άλλη χώρα.
Τέλος, η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει ο Άρης από το  ζώδιο της Παρθένου με τον ανάδρομο  Ποσειδώνα από το ζώδιο των Ιχθύων, είναι πιθανό να θολώσει την κρίση σας με αποτέλεσμα να κάνετε παράτολμες οικονομικές κινήσεις οι οποίες θα έχουν ως αποτέλεσμα να κινδυνέψετε να χάσετε αρκετά από τα κεκτημένα σας.

Ιχθείς

Όλα τα φώτα του πλανητικού σκηνικού, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα είναι σήμερα δικαιωματικά επάνω σας. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο σας θα ενισχύσει την γοητεία σας και θα σας ωθήσει να κάνετε ότι περνάει από το χέρι σας για να τραβήξετε τα βλέμματα στις προσωπικές σας σχέσεις και στις συνεργασίες σας.
Ενώ, η  είσοδος του Ερμή στο ζώδιο του Ζυγού στον 8ο Ηλιακό σας οίκο, γίνεται σε μια εξαιρετική για εσάς χρονική συγκυρία, και αυτό γιατί, κατά τη διάρκεια της παραμονής του θα έχετε την ευκαιρία να τακτοποιήσετε τις οικονομικές σας εκκρεμότητες απέναντι σε Τρίτους (π.χ. Δάνεια, Εφορία) και παράλληλα να προχωρήσετε σε νέες οικονομικές συνεργασίες.
Στη συνέχεια, η είσοδος  της Αφροδίτης στο ζώδιο του Ζυγού στον 8ο Ηλιακό σας οίκο, είναι ιδιαίτερα θετική για τις οικονομικές σας υποθέσεις, αφού θα σας βοηθήσει να βρείτε τρόπους ώστε να πάρετε σημαντικές οικονομικές ανάσες.
Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα ενισχύσει την σεξουαλικότητα και τον ερωτισμό σας.
Τέλος, η όψη αντίθεσης  που θα σχηματίσει ο Άρης που βρίσκεται απέναντι από το ζώδιο σας, στο ζώδιο της Παρθένου με τον κυβερνήτη του ζωδίου σας Ποσειδώνα ο οποίος συνεχίζει την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο σας, θα σας δημιουργήσει ψεύτικη εικόνα γύρω από τις προσωπικές σας σχέσεις και συνεργασίες σας. Το αποτέλεσμα θα είναι όταν πέσουν οι μάσκες να μην σας αρέσουν τα πραγματικά τους πρόσωπα.

Διάβασε περισσότερα για το τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια στο oroskopos.tv

Το άρθρο Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (14/9/2019) εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
ζωδια σημερα, αστρα, ωροσκοπιο, αρης, νέα, σημαίνει, εμφάνιση, επιρροή, εκκρεμότητες, ipop, κινηση στους δρομους, αποτελεσματα δημοτικων εκλογων 2010, εκλογες 2010 αποτελεσματα , σταση εργασιας, κλειστα επαγγελματα, τελος ακινητης περιουσιας, τελος ακινητων, η ζωη, αποτελεσματα, ipop, αφροδιτη, δανεια, δουλεια, καριερα, ομορφια, οψη, περιοδος, σημερινη, τα νεα, υγεια, φυσικη, ωθηση, αρθρο, αρμονια, ατομο, αυτια, βρειτε, βρισκεται, γινεται, γοητεια, δειτε, δηλωσεις, διχτυα, δωσει, ευκαιρια, ευκολα, ειναι στιγμες, εκμεταλλευση, εκκρεμότητες, εμφάνιση, εξελιξη, επικοινωνια, επιρροή, επιτυχια, ερθετε, ζωη, ζωδιο, ιδεες, υπηρεσιες, ηρεμια, ηρθε η στιγμη, εικονα, οικο, ισορροπια, κυνηγι, λογο, ματια, μοτο, μπορειτε, ξεκινημα, οικογενεια, ουσιαστικα, περιβαλλον, ρολο, σεξουαλικοτητα, συνεχεια, συντομα, σπιτι, σχεδια, χερι, χιουμορ, ψευδαισθησεις, ψυχραιμια, ομορφα, βηματα, εφαρμογη, γινετε, χωρα, ιδιαιτερα, μεινει, μια ματια, σημαίνει, ταξιδι, θεσεις, χερια
Τυχαία Θέματα