Πυγμαλίων Δαδακαρίδης: Το συγκινητικό μήνυμα για τον ανιψιό του – «Παλεύει το αγόρι μου για τη ζωή του»

11:03 9/7/2022 - Πηγή: iPop

Μέσα από την ανάρτηση του Πυγμαλίωνα Δαδακαρίδη στο Instagram, έγινε γνωστό ένα πολύ σοβαρό οικογενειακό ζήτημα που αντιμετωπίζει ο ηθοποιός. Σύμφωνα με τα όσα μοιράστηκε ο ίδιος, ο ανιψιός του γεννήθηκε πρόωρα και παλεύει να παραμείνει στη ζωή.

O ταλαντούχος πρωταγωνιστής του «Έτερος εγώ», ο οποίος είναι ιδιαίτερα αγαπητός στο κοινό για την ευγένεια και την ειλικρίνεια

του, σπάνια μοιράζεται λεπτομέρειες για την προσωπική του ζωή. Ο ίδιος προτιμά να μιλά μόνο μέσα από τη δουλειά του, ωστόσο αυτή τη φορά επέλεξε να προχωρήσει σε μια πιο προσωπική εξομολόγηση και να τονίσει μέσω αυτής την αξία της ανθρώπινης ζωής.

Συγκεκριμένα, δημοσίευσε μια φωτογραφία στην οποία απεικονίζεται ο ίδιος να ακουμπά το χέρι του ανιψιού του, ο οποίος γεννήθηκε πρόωρα και αυτή τη στιγμή δίνει σκληρή μάχη για τη ζωή του. Στη λεζάντα θέλησε να στείλει το προσωπικό του μήνυμα αισιοδοξίας.

Με αφορμή την εικόνα αυτή ο ίδιος έγραψε στη λεζάντα:

«Αυτός ο ανθρωπάκος είναι ο ανιψιός μου, γεννήθηκε πρόωρα και παλεύει το αγόρι μου για τη ζωή του…Εμείς που θεωρούμε δεδομένο ότι ζούμε να το ξανασκεφτούμε να ευχαριστήσουμε ό,τι πιστεύουμε που είμαστε καθημερινά ζωντανοί και να αρπάξουμε την μέρα την κάθε μέρα όσο δύσκολα και να είναι τα πράγματα και να παλέψουμε να φτιάξουμε έναν κόσμο πολύ πιο όμορφο από το χτεσινό …keep walking my boy we will meet soon».

Η συγκινητική ανάρτηση του Πυγμαλίωνα Δαδακαρίδη για τον ανιψιό του View this post on Instagram

A post shared by Pygmalion Dadakarides (@pygmalion_dadakarides)

Τα γυρίσματα του «Έτερος Εγώ: Νέμεσις» ξεκίνησαν! Δες εδώ τις πρώτες φωτογραφίες

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης: Το συγκινητικό μήνυμα για τον ανιψιό του – «Παλεύει το αγόρι μου για τη ζωή του» εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα