Celebrities με τα κατοικίδιά τους γιορτάζουν αυτήν την ιδιαίτερη μέρα!

16:04 4/10/2019 - Πηγή: iPop

Παγκόσμια Ημέρα των Ζώων σήμερα και οι celebrities με τα κατοικίδια τους το γιόρτασαν με βόλτες, λιχουδιές, αγκαλιές και φυσικά ανέβασαν και μια φωτογραφία στο Instagram!

Τα ζώα είναι ένα απ’ τα μεγάλα δώρα που μας έχει κάνει η φύση. Είναι οι καλύτεροι μας φίλοι -τετράποδα και όχι μόνο- που αγαπάμε και φροντίζουμε. Εκείνα μας δείχνουν την ανιδιοτελή τους αγάπη κι εμείς φροντίζουμε να τους επιστρέψουμε όσα μπορούμε.

Και φυσικά οι φωτογραφίες με τα ζώα είναι αυτές που αγαπάμε! Οι celebrities με τα κατοικίδια τους δείχνουν συχνά-πυκνά την αγάπη τους στα social media,

πολλές φορές ενημερώνουν και ευαισθητοποιούν τον κόσμο.

Έλληνες celebrities με τα κατοικίδια τους στις πιο όμορφες στιγμές τουςΓιώργος Μαυρίδης

View this post on Instagram

The annual underwater summer selfie! ❤️ _________________________________ #underwater #selfie #Summer #chalkidiki #molly #goldenretriever

A post shared by George Mavridis (@georgemavridis_tattooligans) on Aug 23, 2019 at 12:05pm PDT

Ο Γιώργος Μαυρίδης λατρεύει τα ζώα και πάντα βοηθά με όποιον τρόπο μπορεί. Εκτός από την Μόλυ, πρόσφατα ο Γιώργος Μαυρίδης υιοθέτησε ένα σκυλάκι το οποίο είχε κακοποιηθεί βάναυσα στην Ξάνθη. Πήρε το σκυλί με κομμένα αυτιά και πόδια, πολλές μαχαιριές στο σώμα, το φρόντισε και το αγάπησε από την πρώτη στιγμή. Το όνομά της; Παλόμα!

View this post on Instagram

Το παλεύουμε δεν τα παρατάμε!

A post shared by George Mavridis (@georgemavridis_tattooligans) on Sep 25, 2019 at 12:41pm PDT

Σίσσυ Χρηστίδου και Θοδωρής Μαραντίνης

View this post on Instagram

Momma kissing me aaaaaall the time!

Keywords
Τυχαία Θέματα