Iconic νυφικά που έχουμε δει σε ταινίες και ερωτευτήκαμε!

15:04 4/10/2019 - Πηγή: iPop

Τα νυφικά είναι όμορφα και μάλιστα, ορισμένα από αυτά είναι πραγματικά έργα τέχνης! Και υπάρχουν μερικά νυφικά σε ταινίες που τα έχουμε δει, τα έχουμε αγαπήσει, θέλαμε να τα κάνουμε δικά μας.

Έχουμε δει πολλά νυφικά σε ταινίες και ορισμένα από αυτά έχουν αποτυπωθεί στη μνήμη μας και δύσκολα θα ξεχάσουμε. Μα εμπνέουν κι έχουν επηρεάσει πολλές διάσημες του Hollywood να ράψουν και το δικό τους.

Νυφικά υπερπαραγωγή κι άλλα πιο απλά που απλά μας άφησαν

να τα χαζεύουμε και να τα θαυμάζουμε. Ακόμη κι αν είσαι κατά του γάμου, δεν γίνεται να μην αναγνωρίσεις την ομορφιά τους ή αν θέλεις να παντρευτείς ίσως εμπνεύσουν κι εσένα να σχεδιάσεις το δικό σου για εκείνη την ιδιαίτερη μέρα που ποτέ δεν ξεχνάς.

Νυφικά σε ταινίες που αγαπήσαμεSarah Jessica Parker — Sex and the City

Η Carrie Bradshaw έχει μείνει χαραγμένη στη μνήμη μας για πολλούς και διάφορους λόγους. Η στιγμή, όμως, που δεν θα ξεχάσουμε ποτέ είναι όταν τελικά λέει το «ναι» στον Mr. Big κι εμφανίζεται με αυτό το πριγκιπικό, σατέν νυφικό σχεδιασμένο από την Vivienne Westwood. Μια μικρή υπενθύμιση γιατί η Sara Jessica Parker είναι είδωλο.

Julia Roberts — Runaway Bride

Είναι δύσκολο να διαλέξεις ανάμεσα στα διάφορα φορέματα που φορούσε η Julia Roberts σε αυτή την ταινία, καθώς έπαιζε την Maggie Carpenter, μια γυναίκα που το… «έσκασε» μέχρι που εμφανίστηκε ο Richard Gere.

Στο τέλος της ταινίας, η ηθοποιός φορούσε ένα φόρεμα σχεδιασμένο από την Amsale Aberra και την έκανε να φαίνεται… σαν άγγελος!

Jennifer Lopez — Monster-in-Law

Κλασικό, διαχρονικό κι αγαπημένο. Το συγκεκριμένο νυφικό είναι σχεδιασμένο απ’ το Saeyoung Vu Couture και η Jennifer Lopez το υποστήριξε με τον καλύτερο τρόπο.

Έχει τα κοψίματα που ταιριάζουν σε κάθε σιλουέτα και ταιριάζει με μακριά γάντια, όπως τα φόρεσε η J. Lo στην ταινία. Βγαλμένο από παραμύθι!

Εσύ θα φορούσες αυτό το νυφικό από χαρτί… υγείας;;;

Dakota Johnson — 50 Shades Darker

Σε μια ταινία όπου το ερωτικό στοιχείο ήταν πολύ έντονο, η εμφάνιση της Dakota Johnson ή αλλιώς Anastasia δεν θα μπορούσε να μας απογοητεύσει. Σχεδιασμένο απ’ τον Monique Lhuillier με τελείωμα… γοργόνας, δαντέλα και αποκαλυπτικούς ώμους, έκανε την Dakota την πιο όμορφη νύφη!

Nicole Kidman — Moulin Rouge!

Παρ’ όλο που είναι ένας από τους πιο θλιβερούς γάμους στον κόσμο του κινηματογράφου, κανείς δεν μπορεί να αρνηθεί το γεγονός ότι η Nicole Kidman, φαινόταν εκπληκτική σε αυτό το φόρεμα με λεπτομέρειες από την… Ινδία.

Το φόρεμα σχεδιάστηκε από την Catherine Martin που συνεργάστηκε με τον Angus Strathie, το δημιουργικό μυαλό πίσω από όλα τα κοστούμια αυτής της ταινίας που μας έκανε να γελάσουμε και να κλάψουμε!

Blake Lively — The Age of Adaline

Ο σχεδιαστής Angus Stathie, ο οποίος κέρδισε το Όσκαρ για τη δουλειά του στο Moulin Rouge σχεδίασε επίσης τα κοστούμια στην ταινία The Age of Adaline στην οποία παντρεύτηκε η Blake Lively.

Η ταινία κινείται στο μακρινό 1920 και τα φορέματα αντικατοπτρίζουν με τον καλύτερο τρόπο την μόδα της εποχής και σίγουρα ενέπνευσε πολλές νύφες για ένα πιο retro style.

Anne Hathaway — The Princess Diaries 2: Royal Engagement

Αυτό το νυφικό δεν θα μπορούσε να λείπει από τη λίστα μας. Η Mia, ο λαμπερός χαρακτήρας που παίζει η Anne Hathaway στη συνέχεια του The Princess Diaries είναι απλά εντυπωσιακή! Το συγκεκριμένο νυφικό σχεδιάστηκε από τον Gary Jones και μας έχει… στοιχειώσει!

Διαβάστε επίσης:

Η νύφη με την ολόσωμη φόρμα ASOS που κατέκτησε το Instagram!

Το άρθρο Iconic νυφικά που έχουμε δει σε ταινίες και ερωτευτήκαμε! εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα