Brangelina σε νέα version! Bradley Cooper και Angelina Jolie είναι ζευγάρι;

15:55 6/9/2019 - Πηγή: iPop

Δεν ξέρουμε αν αληθεύει όντως ή όχι, πάντως, σύμφωνα με τα διεθνή ΜΜΕ Bradley Cooper και Angelina Jolie είναι ζευγάρι!

Ένα δημοσίευμα περιοδικού έμελλε να προκαλέσει πανικό στους fans του Χόλιγουντ! Όπως αναφέρει σχετικό δημοσίευμα του περιοδικού New Idea, ο όρος Brangelina μπαίνει ξανά

στις ζωές μας, όχι γιατί το πρώην ζευγάρι αποφάσισε να επανασυνδεθεί, αλλά επειδή φαίνεται πως ο νέος έρωτας στην showbiz είναι εκείνος της Jolie και του Cooper.

Τι αναφέρει το δημοσίευμα για τους Bradley Cooper και Angelina Jolie;

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, οι δύο ηθοποιοί είναι ζευγάρι κι έχουν κάνει μάλιστα κι εμφάνιση στο ίδιο μέρος. Εννοείται πως ο εκπρόσωπος της Angelina Jolie αρνήθηκε να κάνει προς το παρόν κάποιο σχόλιο σχετικά με τη φήμη, αλλά το σίγουρο είναι πως ο Bradley και η Angelina βρέθηκαν στην Disneyland στις 23 και 24 Αυγούστου. Εκείνος είχε παρέα την δίχρονη κόρη του Lea κι εκείνη με τα παιδιά της.

Δεν απαθανατίστηκαν μαζί, αλλά το περιοδικό δημοσίευσε ξεχωριστές φωτογραφίες των δύο stars, οι οποίες αποδεικνύουν πως βρέθηκαν την ίδια στιγμή στο ίδιο μέρος.

Τον τελευταίο καιρό, πάντως, τα δημοσιεύματα έχουν χρεώσει διάφορους έρωτες και στους ηθοποιούς. Για παράδειγμα, υπήρξαν φήμες για σχέση του Bradley Cooper με την Jennifer Garner, όμως, οι δυο τους είναι απλά φίλοι, ενώ εκείνη είναι ζευγάρι τους τελευταίους 14 μήνες με τον John Miller, CEO του Cali Group.

Απ’ την άλλη, στην Angelina Jolie έχουν χρεώσει σχέση με τον Justin Theroux και πολλούς ακόμα stars. Τώρα, για το εάν Bradley Cooper και Angelina Jolie είναι όντως ζευγάρι, ο χρόνος θα δείξει, αλλά μέχρι τότε περιμένουμε τις απόψεις σας για το πώς σας φαίνονται μαζί!

Bonus info!

Το New Idea ανέφερε στο δημοσίευμά του πως ο Bradley είδε την Angelina στην Disneyland και γοητεύτηκε τόσο που αμέσως ξεκίνησε να γεννιέται αυτός ο νέος έρωτας!

Δες κι αυτό:

Η Angelina Jolie συγκινημένη αποχαιρετά τον γιο της που πάει Πανεπιστήμιο!

Το άρθρο Brangelina σε νέα version! Bradley Cooper και Angelina Jolie είναι ζευγάρι; εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα