7 celebrities που είχαν ξυρίσει τα μαλλιά τους και ήταν υπέροχες | Photos

11:19 6/9/2019 - Πηγή: iPop

Έρευνες λένε πως οι γυναίκες με μακριά μαλλιά θεωρούνται περισσότερο θηλυκές και περισσότερο γυναίκες από εκείνες που έχουν κοντά μαλλιά και θεωρούνται περισσότερο άνετες και γεμάτες αυτοπεποίθηση. Celebrities που είχαν ξυρίσει τα μαλλιά τους και ήταν υπέροχες!

Το θέμα «μαλλιά» για μια γυναίκα είναι ένα ευαίσθητο και ιδιαίτερο θέμα και το πώς νιώθει κάθε γυναίκα όταν δείχνει το νέο της κούρεμα μάλλον δεν θα αντιληφθείς ποτέ φίλε άνδρα.

Όχι, δεν μιλάμε απλά για τρίχες…. ειδικά όταν έχεις αποφασίσει να ξυρίσεις

το κεφάλι σου. Υπάρχουν, όμως, celebrities που το έκαναν είτε για πλάκα, είτε για τη δουλειά τους και πραγματικά ήταν υπέροχες.

Celebrities που είχαν ξυρίσει τα μαλλιά τουςCara Delevingne

© Jason LaVeris / FilmMagic   © AFP / EAST NEWS

Όχι απλά τα ξύρισε αλλά είδαμε πραγματικά το… κρανίο της! Η Cara έχει συνήθως κοντά και κυματιστά μαλλιά αλλά για την ταινία «Life in a Year» στην οποία έκανε την Isabelle, ένα κοριτσάκι με καρκίνο, ξύρισε τα μαλλιά της.

Και μπορεί να είναι σοκαριστική η αλλαγή αλλά παραμένει όμορφη καθώς τα χαρακτηριστικά της είναι πολύ έντονα και εντυπωσιακά.

Kristen Stewart

© AFP / EAST NEWS   © Depositphotos.com

Η Stewart ετοιμάζει την ταινία Underwater, η οποία θα βγει το 2020. Σε αυτήν υποδύεται έναν μηχανικό τον Norah και πρόσφατα ξύρισε τα μαλλιά της για να μπει στον ρόλο. Η αλήθεια είναι πως το καρέ της ταιριάζει περισσότερο!

Demi Moore

© G.I. Jane / The Walt Disney Company   © Depositphotos.com

Ακόμη μια γυναίκα που δεν φοβάται να τσαλακωθεί και να κάνει τα πάντα για τις ανάγκες ενός ρόλου… πιστός στρατιώτης. Και μιας και λέμε στρατιώτης… το 1997 η Moore εξέπληξε όλο τον κόσμο καθώς ξύρισε τα μαλλιά της για να υποδυθεί τον Jordan O’Neill στο G.I. Jane.

Jessie J.

© jessiej / Instagram   © jessiej / Instagram

Και η Jessie J ανήκει στην κατηγορία με τις celebrities που έχουν ξυρίσει τα μαλλιά τους και ήταν μια πολύ γενναιόδωρη πράξη! Η τραγουδίστρια ξύρισε τα μαλλιά όχι για να εντυπωσιάσει, ούτε για να παίξει σε κάποια ταινία, ούτε για να προκαλέσει αλλά για να μαζέψει $500,000 για μια φιλανθρωπία, Comic Relief το 2015.

Charlize Theron

© Mad Max: Fury Road / Warner Bros.   © Associated Press/East News

Η Charlize Theron κι αν έχει τσαλακωθεί για κάποιο ρόλο. Σήμερα τη βλέπουμε με το κούρεμα καπελάκι που έγινε το θέμα συζήτησης! Το 2015 η ηθοποιός είχε ξυρίσει τα μαλλιά της για τον χαρακτήρα Imperator Furiosa στο Mad Max: Fury Road. Σε μια συνέντευξή της είχε δηλώσει πως ήταν ακριβώς όπως είχε φανταστεί τον χαρακτήρα!

Natalie Portman

© EAST NEWS   © VILLARD / NIVIERE / SIPA / EAST NEWS

Γυρνάμε πίσω στο 2005, όταν η Natalie Portman αποχωρίστηκε τα μαλλιά της για μια σκηνή στο V for Vendetta, στο οποίο απλά έπρεπε να ξυρίσει τα μαλλιά της. Αλλά ό,τι κι αν κάνει αυτό το κορίτσι έχει μια υπέροχη αύρα και ομορφιά!

Cate Blanchett

© Heaven / Miramax   © Depositphotos.com

Ίσως ήταν κι από τις πρώτες που έκαναν κάτι τόσο τολμηρό! Το 2002 η Cate ξύρισε τα μαλλιά της για τον ρόλο της ως Philippa στην ταινία Heaven. Η αλήθεια είναι πως την προτιμάμε με μακριά μαλλιά!

Δείτε και αυτό:

Τα ασχημόπαπα celebrities που έγιναν κύκνοι μεγαλώνοντας | Photo

Το άρθρο 7 celebrities που είχαν ξυρίσει τα μαλλιά τους και ήταν υπέροχες | Photos εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα