Blackmile®: Το νέο funky ελληνικό αθλητικό brand!

15:22 21/5/2020 - Πηγή: iPop

Τα τελευταία χρόνια στην Ελλάδα ο αθλητισμός έχει μπει για τα καλά στη ζωή μας. Στην αρχή το τρέξιμο, μετά η yoga, στη συνέχεια το crossfit… και τώρα το τρίαθλο. Καιρός ήταν λοιπόν να υπάρξει και μία ελληνική αθλητική μάρκα με προϊόντα που όχι απλά θα εξυπηρετούν… αλλά θα δίνουν το κάτι παραπάνω στην εμφάνισή των απανταχού αθλητών στα γήπεδα, τις πισίνες, τα γυμναστήρια ή τα crossfitάδικα. Και κάπου εκεί

δημιουργήθηκε η Blackmile. Ένα 100% ελληνικό brand με funky αθλητικά gadgets.

Τι σημαίνει Blackmile;

Σαν λέξη σηματοδοτεί το πιο δύσκολο, το πιο επώδυνο, το πιο σκληρό σημείο κάθε προσπάθειας… το οποίο όταν ξεπεραστεί σε οδηγεί στη μεγαλύτερη νίκη της ζωής σου (εντός ή εκτός γηπέδων).

Τι είναι όμως η Blackmile σαν μάρκα;

Το 2019 ο ιδρυτής της Στέλιος Βάσιλας, ως ερασιτέχνης τριαθλητής και επαγγελματίας διαφημιστής, αποφάσισε να δημιουργήσει μία μάρκα προϊόντων εντελώς funky. Μία σειρά προϊόντων που θα δώσει χαρακτήρα και στιλ σε κάθε αθλητική προσπάθεια. Μία σειρά gadget που αποτελούν κίνητρο για να σε κάνουν να βγεις για προπόνηση (με εμάς τα κατάφερε).

Με προτεραιότητα την ποιότητα, δημιούργησε μία σειρά προϊόντων που κάθε άλλο θα τα έλεγε κανείς συνηθισμένα. Γυαλιά ηλίου που φοριούνται και στο χέρι, microsuede πετσέτες που μαζεύουν σε μία θήκη σε μέγεθος παλάμης, μπουκάλια σιλικόνης αναδιπλούμενα, tshirts που εμφανίζουν μήνυμα όταν ιδρώσεις, ελαστικά περιλαίμια σε funky σχέδια… και πολλά ακόμα.

View this post on Instagram

Keywords
Τυχαία Θέματα