5 Red Bull athletes να ακολουθήσεις στα social media για να παραμείνεις fit

13:34 21/5/2020 - Πηγή: iPop

Τα πρότυπα που θα σε εμπνεύσουν για να βρεις τη φόρμα σου! Η γυμναστική στο σπίτι είναι απαιτητική. Όχι τόσο σωματικά, αφού από τη στιγμή που μιλάμε για άσκηση είναι δεδομένο ότι θα πρέπει να ιδρώσεις κιόλας κάποια στιγμή, όσο πνευματικά. Το δύσκολο σε αυτή την περίπτωση, είναι να βρεις τη θέληση και την όρεξη να ξεπεράσεις κάθε αναστολή ή πειρασμό ώστε να συνεχίσεις την καλή δουλειά, μεθοδικά και χωρίς… ζαβολιές.

Σε ακούμε και καταλαβαίνουμε πλήρως την ανάγκη σου αυτή, γι’ αυτό και σκεφτήκαμε να βοηθήσουμε! Επιλέξαμε μέσα από την τεράστια γκάμα των Red Bull

athletes ανά τον κόσμο εκείνους που αξίζουν το “follow” σου στα διάφορα social media. Οι συγκεκριμένοι, βλέπεις, ανεβάζουν συχνά φωτογραφίες και βίντεο, δίνοντας ιδέες για νέες ασκήσεις, απαντώντας σε ερωτήσεις φίλων της γυμναστικής και παρακινώντας όλους όσοι τους ακολουθούν να κάνουν το κάτι παραπάνω.

Δώσε βάση λοιπόν σε όσα λένε, ακολούθησε τις συμβουλές τους και δε θα χάσεις!

Γυμναστική στο σπίτι παρέα με τους κορυφαίους Red Bull αθλητές!Δημήτρης Κυρσανίδης

«Να είσαι καλύτερος από το χθες, χειρότερος από το αύριο». Το moto που έχει επιλέξει προδίδει το βάρος που έχουν η προπόνηση και η εξέλιξη για τον γεννημένο το 1995 στη Θεσσαλονίκη Έλληνα αθλητή του freerunning. Ο Δημήτρης Κυρσανίδης aka DK θα σε βάλει για τα καλά στα κόλπα του parkour, δίνοντάς σου συμβουλές και ιδέες, όχι μόνο για ασκήσεις αλλά και για τρικ που μπορείς να εξασκήσεις. Είναι αρκετά ενεργός σε Facebook και Instagram και σίγουρα δεν πρόκειται να βγεις χαμένος ακολουθώντας τον.

View this post on Instagram

Back in the day I told myself I would never do a kong gainer outside ever! Now it's one of my favorite moves

Keywords
Τυχαία Θέματα