Άγγελος Μπράτης: Το GNTM 3 και ο λόγος που άλλαξε look (Video)

14:10 21/5/2020 - Πηγή: iPop

Ο Άγγελος Μπράτης έδωσε συνέντευξη μετά από καιρό και μίλησε για όλα! Για το GNTM 3, την απόφαση να αλλάξει look και να αφήσει μούσι, αλλά και το ότι πλέον είναι ελεύθερος.

Ο σχεδιαστής και κριτής του GNTM μίλησε στη «Φωλιά των Κουκου» και αρχικά αναφέρθηκε στο νέο look που τον είδαμε ότι υιοθέτησε. Αποφάσισε να αφήσει μούσι πριν την καραντίνα και μετά είδε ότι του αρέσει.

Όπως είπε, στην καραντίνα πέρασε πολύ ωραία, γιατί περπατούσε και δεν τον αναγνώριζε κανείς, ενώ αποκάλυψε πως θα είναι στο GNTM 3 με μούσι!

Ξεκίνησα

να αφήνω μούσι πριν την καραντίνα και μετά μου άρεσε που γέμιζε. Πέρασα πολύ ωραία καραντίνα γιατί περπατούσα στην Αθήνα και δεν με αναγνώριζε κανείς και είχα την ησυχία μου. Εγώ, που είμαι ένας άνθρωπος που δεν έχει κρυφτεί ποτέ, είπα να δοκιμάσω να κρυφτώ πίσω από τρίχες και λειτουργεί. {…} Φυσικά και θα είμαι με μούσι το GNTM 3. Το έχω σκεφτεί το look, δεν έχει συμβεί τυχαία. Λίφτινγκ δεν θα έκανα, ξανθός δεν θα γινόμουν, οπότε μερικές τρίχες στο πρόσωπο είδες πως αλλάζουν τα πράγματα;

Ο Άγγελος Μπράτης είπε πως πήρε 3 κιλά στην καραντίνα, τα οποία τώρα έχει χάσει και συνεχίζει. «Στην καραντίνα ερχόμουν στο ατελιέ και έφτιαξα πολλά ωραία πράγματα. Έφτιαξα το μπαλκόνι μου και έχω για πρώτη φορά φυτά. Είναι τα καινούργια μου παιδιά!»

Σε προηγούμενες συνεντεύξεις του, είχε πει πως είναι σε σχέση, όπως πλέον δηλώνει και πάλι ελεύθερος και έτοιμος να ερωτευτεί ξανά.

Την Αγγλία την έβλεπα από το FaceTime, αλλά ούτως ή αλλιώς η Αγγλία έχει σταματήσει τώρα. Αν θέλω να γυρίζω, η Αγγλία εκεί είναι, δεν φεύγει από τη θέση της. Δεν είμαι ερωτευμένος, αλλά είμαι ελεύθερος, οπότε μπορώ να ερωτευτώ ανά πάσα στιγμή. Δεν έχω πια σχέση, πάει η Αγγλία! Είμαι ελεύθερο πουλί. Ακόμα και όταν έχω σχέση, ελεύθερος είμαι. Γι’ αυτό είχα πάντα σχέση από απόσταση, για να έχω την ησυχία μου.. Είναι ωραίο να είσαι με κάποιον αλλά μου αρέσει και η μοναξιά

Σχετικά με το GNTM 3, ο Άγγελος Μπράτης είπε ότι η συμμετοχή των αγοριών είναι ένας λόγος παραπάνω να αφήσει μούσι, ενώ σχολίασε πως η προσθήκη του αντρικού φύλου θα δώσει νέα νότα στο ριάλιτι μόδας.

Το ότι θα είναι και αγόρια στο παιχνίδι είναι ένα λόγος παραπάνω για να αφήσω μούσι. Τα αγόρια δεν έχουν αναφορές από προηγούμενο GNTM για να έρθουν προετοιμασμένοι. Τα αγόρια θα δώσουν νέα νότα. Πιστεύω ότι τα αγόρια στην Ελλάδα είναι πιο ωραία από τα κορίτσια. Μια βόλτα να κάνεις σε ένα γυμναστήριο, δεν υπάρχουν τα κορμιά. Οι άντρες έχουν αρχίσει να προσέχουν πάρα πολύ την εικόνα τους. Μου στέλνουν μηνύματα αγόρια ότι θέλουν να γίνουν “Brati’s Boys”. Από τους άνδρες μοντέλα ζητάω τα ίδια με αυτά που θέλω για τις γυναίκες, ιδιαίτερη γοητεία

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Δες ακόμα:

Άγγελος Μπράτης: Επειδή είμαι gay, δεν ενδιαφέρονται τα media για μένα

Το άρθρο Άγγελος Μπράτης: Το GNTM 3 και ο λόγος που άλλαξε look (Video) εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα